home CORUPTIE, POLITICA Ingrid Mocanu, mârlănie incredibilă la adresa Cristinei Ţopescu

Ingrid Mocanu, mârlănie incredibilă la adresa Cristinei Ţopescu

Share

Ingrid Mocanu, una dintre invitatele de casă ale postului Antena 3, a postat un mesaj urât la adresa Cristinei Topescu, pe care nu poate să o ierte că i-a susţinut pe protestatarii din Piaţa Victoriei.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Era dintre aceia care iubea animalele… oamenii mai puţin… plăcerea hastagiana de a vedea semeni prin puşcarii nu poate fi compensată decât cu aroganţă că iubesc animalele”, a scris Mocanu, pe Facebook.

„Din 26 decembrie 2019 nimeni nu s-a interesat de Cristina Topescu. Era consiliera ministrului sănătăţii. Pe 30 şi 31 s-a lucrat, s-a dat pontaj, s-au făcut apoi state de plată. Luna asta deja s-a luat salariul. O fi fost plătită pentru zilele alea? Ca la Dragnia aşa era fapta: nişte dudui luau bani şi nu se duceau la serviciu. La actualul ministru al sănătăţii nu se pune?

Desigur că este trist şi regretăm profund ce a păţit. Era dintre aceia care iubea animalele… oamenii mai puţin… plăcerea hastagiana de a vedea semeni prin puşcarii nu poate fi compensată decât cu aroganţă că iubesc animalele.

A murit cu animalele… departe de oameni şi fără ca vreunuia dintre cei ce se clamează prietenii ei la TV să îi fi păsat şi să fi vrut să ştie ce este cu ea”, a mai scris Mocanu. Mesaje similare au fost împrăştiate pe Facebook şi de activiştii online ai PSD.

„O hastagista care a murit singură deoarece iubea mai mult câinii vagabonzi decât oamenii”, a comentat Niculae Gijiila o ştire publicată de aktual24.ro privind comportamentul televiziunilor în cazul morţii Cristinei Topescu.

Nu este singurul PSD-ist care reacţionează astfel. Activistul PSD este susţinut de alţi postaci după ce a revenit cu mesaje legate de Cristina Topescu.

Niculae Gijiila este unul dintre cei mai activi postaci PSD pe pagina aktual24.ro, publicând mesaje jignitoare la adresa oponenţilor PSD la aproape fiecare postare legată de acest partid.

Pe pagina sa de Facebook sunt de asemenea numeroase texte sau fotografii trucate cu atacuri suburbane la adresa adversarilor PSD.

În martie 2019, Cristina Topescu le cerea revoltată propagandiştilor PSD să nu se mai folosească de numele tatălui ei, Cristian Topescu. „Nemernicilor, până aici! Tatăl meu a detestat ce face PSDragnea”, scria Cristina Topescu pe Facebook.

“ÎN NUMELE TATĂLUI !!!

Din întâmplare, cum vă spuneam, am dat peste haterii care comentează la articole despre ce scriu eu pe fb. Aceste articole apar pe dcnews.ro (unde, mai demult, înainte de PSdragnea, am scris multe texte fără niciun ban, dat fiind că domnul Bogdan Chirieac, patronul site ului, ştiţi, e un om nevoiaş).

Haterii spălaţi pe creier şi de acest site, se pare, varsa găleţi de zoaie pe mine, dar şi pe domnul Victor Rebengiuc, pe Oana Pellea, Tudor Chirilă, Marius Manole şi pe mulţi alţii care îndrăznesc să conteste puterea actuală. În ce mă priveşte, că m au luat pe mine drept ţinta a urii lor viscerale, n ar fi mare lucru, pot duce. Când fac referiri şi la tatăl meu, plecat de curând dintre noi, până aici !!!

Le scriu aici, aşa cum le am scris şi pe pagina aia plină de mizerii. Deşi ştiu că n or să înţeleagă nimic şi că tatăl meu acum ar zâmbi şi mi ar spune: lasa i în plata Domnului!

Dragii mei :(, toţi cei care scrieţi aici cu ură, cu spume şi muuulte greşeli gramaticale, ştiu că e prea târziu să vă mai convingă cineva să vorbiţi civilizat cu cei care au alte opinii decât voi, ştiu că nu va mai poate da nimeni cei 7 ani de acasă şi nici mai buni la suflet nu vă poate face. Pentru că, totuşi, am toată compasiunea pentru oameni ca voi, oricând în pericol să se înece în propria otrava, vă spun atât, ca să vă intre n cap o dată pentru totdeauna: tatăl meu a detestat ce face PSdragnea, îi povesteam cum e la proteste când mă întorceam de la ele, gândea fix ca mine şi mă încuraja în tot ce fac. În plus, că tot vă legaţi şi de câini, tatăl meu iubea animalele, m a crescut în iubire pentru toate fiinţele, nu doar pentru oameni. Dar voi nu aveţi cum să înţelegeţi, dragii de voi…:((

Hai, continuaţi să vărsaţi zoaie pe mine şi pe cei care vrem o altfel de ţară, dar de tatăl meu vă rog să nu mai pomeniţi. El, da, a făcut dovada patriotismului şi a curajului, voi ce aţi făcut? Nu meritaţi nici să i pronunţaţi numele, nemernicilor !!!”, a scris Cristina Topescu.

Cristina Topescu a fost găsită moartă în casa ei din Otopeni, duminică seara. „A fost găsită decedata în locuinţă. Apelul s-a făcut la ora 21,39 de către Poliţie, într-o acţiune de cooperare cu noi. Poliţia ne solicita pentru a doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedata în locuinţă, să confirmăm decesul. Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile”, a precizat managerul Serviciului de Ambulanţă Bucuresti-Ilfov, Alis Grasu.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a precizat că, în cursul serii de duminică, a fost sesizat de o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

„În urma sesizării, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiză medico-legală”, informează IPJ Ilfov.

Share