home EVENIMENT, POLITICA Ana Birchall susţine că Cristina Ţopescu a ajutat-o când îi era mai greu

Ana Birchall susţine că Cristina Ţopescu a ajutat-o când îi era mai greu

Share

Ana Birchall, fost ministru al Justiţiei, anunţa că anul trecut a fost ajutată cu sfaturi şi încurajări de Cristina Ţopescu, când „efectiv la Ministerul Justiţiei eram sub asediu continuu”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Într-un mesaj pe Facebook, Birchall îşi manifesta regretul că nu reuşit să se întâlnească cu Cristina Ţopescu, aşa cum discutase cu ea.

„Mărturisesc că îmi este foarte greu să scriu acest mesaj. Cuvintele sunt prea sărace să mă ajute să exprim respectul şi preţuirea pentru un om drag, un om frumos, un om nobil, un prieten care mereu mi-a dat un sfat, o povaţă, o critică constructivă sau un cuvânt de încurajare în momente profesionale în care efectiv mă simţeau sub un asediu continuu!

Mulţumesc Cristina şi iartă-mă! Iartă-mă că în 2019 nu ne-am văzut mai des deşi ştiu că m-ai înţeles!

Voi regreta mereu că nu am mai apucat să ne vedem anul acesta aşa cum stabilisem când am vorbit ultima dată! Să te odihneşti în pace! Dumnezeu să te aibă în pază, Cristina!”, a scris Ana Birchall, pe Facebook.

O utilizatoare de Facebook i-a reproşat Anei Birchall că nimeni nu s-a interesat timp de trei săptămâni ce s-a întâmplat cu Cristina Ţopescu.

„Dacă am înţeles eu greşit îmi cer iertare dar chiar sunt foarte amărâtă. Cristina mi-a fost un om drag care anul trecut când efectiv la ministerul justiţie eram sub asediu continuu Cristina îşi făcea timp şi îmi dădea un sfat o încurajare. Personal am asumat că a fost plecată dat fiind perioada sărbătorilor a vacantelor cu atât mai mult cu cât stabilisem să ne vedem la începutul anului!”, a explicat Ana Birchall.

Share