Incendiu. O unitate de rezervişti de lângă Moscova a fost nimicită

Share

Noaptea, în Dolgoprudny, un oraș la 20 de kilometri nord de Moscova, a izbucnit un incendiu.

Autoritățile au spus că e o clădire de locuințe, dar presa rusă, începând chiar cu agenția de stat TASS, a scris că este vorba despre o unitate militară.

„Schimbul aflat de serviciu în sediul Central de Control pentru Prevenirea incendiilor a primit un mesaj, referitor la un incendiu, într-o clădire de locuințe din cartierul orașului Dolgoprudny”, a informat, citând Ministerul Situațiilor de Urgență, presa din Rusia.

Incendiul s-a întins pe o suprafață de aproximativ 1.200 de metri pătrați. O altă redacție rusească, acea a ziarului Kommersant, scrie că „echipamente militare se văd pe imaginile din satelit, la adresa respectivă”.

Citând un site specializat în informații din armată, ziarul moscovit relatează că adresa aparține unei unități militare.

E vorba despre brigada numărul 4 de apărare aeriană. Atât sursele oficiale, cât și cele ale presei susțin că focul a fost stins până în zori.

În timp ce versiunea oficială e că nu au fost oameni înăuntru, presa scrie că „personalul era în clădire, dar nu există informații despre victime”.

Alte surse relevă faptul că este vorba despre o unitate militară de lângă Moscova, pentru recruţi.

Share