Ilie Năstase mulţumeşte poliţiştilor pentru că, datorită lor, acum va face mai multă mişcare

Share

Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase vede partea bună a lucrurilor după ce a rămas fără permis de conducere. Acum, spune acesta, este nevoit să facă mai multă mişcare. Primul lider din istoria ATP nu a rămas pieton, el acum este biciclist, informează Mediafax.

Ilie Năstase a fost suspendat de arbitri şi nu mai are voie în arena din Mamaia

Ilie Năstase a recurs la un mijloc de transport pentru care nu are nevoie de permis, după ce poliţiştii i-au făcut două dosare penale într-o zi. “Nasty” şi-a luat bicicletă şi a ieşit cu ea pe străzile din Bucureşti.

Ilie Năstase a ieşit cu beceocleta prin Bucureşti

“Vreau să le mulţumesc poliţiştilor pentru că astfel o să fiu în formă la picioare. E sănătos. Nu mai am voie nici de maşină, nici de scuter. O să-mi iau o tricicletă”, a declarat Năstase pentru Kanal D.

În vârstă de 71 de ani, legendarul tenismen se supărase foarte tare pe oamenii legii, săptămâna trecută, aceştia fiind lipsiţi de tact atunci când l-au încătuşat după ce l-au prins băut la volan.

Ilie Năstase nu este la primul său gest de frondă. Când era în vârf de formă, a fost atenţionat de conducerea unui mare turneu de tenis de exemplu că trebuie să poarte obligatoriu costum de sport format din şort şi tricou albe. Reacţia marelui sportiv a fost că a intrat în arenă îmbrăcat în pijama în dungi.

 

Share