home EVENIMENT, SPORT Ilie Năstase mulţumeşte poliţiştilor pentru că, datorită lor, acum va face mai multă mişcare

Ilie Năstase mulţumeşte poliţiştilor pentru că, datorită lor, acum va face mai multă mişcare

Share

Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase vede partea bună a lucrurilor după ce a rămas fără permis de conducere. Acum, spune acesta, este nevoit să facă mai multă mişcare. Primul lider din istoria ATP nu a rămas pieton, el acum este biciclist, informează Mediafax.

Ilie Năstase a fost suspendat de arbitri şi nu mai are voie în arena din Mamaia

Ilie Năstase a recurs la un mijloc de transport pentru care nu are nevoie de permis, după ce poliţiştii i-au făcut două dosare penale într-o zi. “Nasty” şi-a luat bicicletă şi a ieşit cu ea pe străzile din Bucureşti.

Ilie Năstase a ieşit cu beceocleta prin Bucureşti

“Vreau să le mulţumesc poliţiştilor pentru că astfel o să fiu în formă la picioare. E sănătos. Nu mai am voie nici de maşină, nici de scuter. O să-mi iau o tricicletă”, a declarat Năstase pentru Kanal D.

În vârstă de 71 de ani, legendarul tenismen se supărase foarte tare pe oamenii legii, săptămâna trecută, aceştia fiind lipsiţi de tact atunci când l-au încătuşat după ce l-au prins băut la volan.

Ilie Năstase nu este la primul său gest de frondă. Când era în vârf de formă, a fost atenţionat de conducerea unui mare turneu de tenis de exemplu că trebuie să poarte obligatoriu costum de sport format din şort şi tricou albe. Reacţia marelui sportiv a fost că a intrat în arenă îmbrăcat în pijama în dungi.

 

Share