Idei de cadouri: set pahare cristal sau icoane argintate?

Share

Care sunt ideile de cadou care îți vin aminte atunci când te gândești la o persoană dragă? Ce anume i-ar plăcea acesteia cel mai mult? Astăzi te vom ajuta cu o listă de cadouri pe care o poți lista când nu mai ai idei. Magazinul online Class Gifts ni se va alătura astăzi cu o serie de produse de lux!

Specificul firmei Class Gifts și ce produse găsim la ei

Firma Class Gifts se specializează în vânzarea produselor din argint și cristal de Bohemia. Vedetele acestui magazin sunt, bineînțeles, obiectele decorative din cristalul cehilor. Majoritatea produselor de la ei sunt lucrate din acest faimos cristal, printre care și seturile de pahare. Astăzi vă vom prezenta câteva idei de cadouri populare.

Atunci când ne gândim la cadouri, primul gând este că acesta trebuie să fie unic. Oricărei persoane îi place să primească în dar cadouri unice. Dacă cauți astfel de cadouri, atunci Class Gifts ți le va oferi de îndată. Care ar fi câteva produse de top de la Class Gifts?

  1. Produse din cristal Bohemia
  2. Set pahare cristal pentru vinul roșu;
  3. Vaze din cristal de Bohemia;
  4. Figurine din argint;
  5. Icoane din argint cu sfinți diferiți;
  6. Încălzitoare de cognac din argint.

Nu poți da greș cu un set de pahare cristal pentru vinul roșu

            O idee de cadou care nu te va dezamăgi este un set de pahare vin roșu din cristal. Simplu și elegant, un astfel de set place oricui. De ce nu și-ar savura cineva vinul roșu dintr-un pahar de cristal?

Class Gifts pune la dispoziția ta o serie întreagă de seturi de pahare. Modele Skyline, Pinwheel și Lorey Ribbon sunt doar câteva modele din colecția lor de pahare de vin. Cine știe, poate în această secțiune îți vei găsi și ție un cadou pe măsura preferințelor tale!

Vazele din cristal de Bohemia sunt perfecte pentru a fi oferite doamnelor

Trebuie să recunoaștem că doamnele au gusturi bune în materie de orice produs. Din acest motiv, trebuie să ne etalăm și noi gusturile. O vază cristal Bohemia este perfectă pentru a fi dăruită unei doamne sau domnișoare din cercul tău intim.

Class Gifts are multe modele de vaze dintre care poți alege. Modelele Lisboa, Taurus B-Style și Diamond sunt doar trei modele din toată serie de vaze cristal Bohemia. Pe lângă acestea, vei găsi multe alte vaze, de diferite forme și mărimi, doar la secțiunea de vaze cristal Bohemia.

Figurinele de argint sunt daruri pe care le poți dărui copiilor

Am vorbit de pahare vin roșu din cristal și de vaze din cristal Bohemie. Ce ar fi să ne gândim puțin și la cadouri pe care le putem dărui copiilor? Magazinul Class Gifts are tocmai ceea ce ai nevoie!

Figurinele de argint de la Class Gifts sunt perfecte pentru a fi date fetițelor sau băiețeilor. Îngerași păzitori sau bufnițe, aceste figurine sunt obiecte decorative de calitate înaltă care vor fi îndrăgite de copii. Uneori este bine să le oferim copiilor la fel de pretențioase precum cele oferite nouă, adulților.

Icoanele din argint vor fi întotdeauna cadouri oferite din suflet

Nu puteam să nu adaugăm pe această listă și icoanele argintate. Class Gifts are o gamă întreagă de astfel de icoane, cu diverse scene biblice și sfinți. Cele mai populare sunt icoanele care îi înfățișează pe Maica Domnului cu pruncul Iisus.

Oferirea unei icoane din argint vine, totodată, și cu încărcătură emoțională. Un astfel de cadou este dăruit din toată inima, ceea ce înseamnă că persoana căreia o dăruim este specială. Așadar, dacă ai pe cineva special în viața ta, nu ezita să îi oferi în dar o icoană argintată.

Încălzitoarele de cognac din argint sunt cadourile care îi impresionează pe domni

Ultima idee de cadou din lista noastră sunt încălzitoarele de cognac din argint. Un încălzitor de cognac va impresiona cu siguranță persoana de gen masculin căreia îi este dăruită. De ce nu le-ar plăcea un încălzitor de cognac din argint?

Class Gifts are multe alte produse pe rafturile sale din magazinul online. Alege să dăruiești din inimă cadouri perfecte! Totuși, nu uita să te treci și pe tine pe lista persoanelor cărora să le cumperi cadouri. Un mic răsfăț personal din când în când este mereu bine primit!

Share