home ECONOMIE Husele pentru smartphone-uri, o modă în continuare

Husele pentru smartphone-uri, o modă în continuare

Share

Nu pentru că nu ar rezista utilizării îndelungate, ci pentru că utilizatorii au ajuns să fie mai neglijenți, telefoanele moderne sunt recomandate a fi folosite cu husă și folie de protecție.

Tocmai din necesitate s-a dezvoltat o astfel de nișă ce pare că nu contenește să surprindă cu modele și combinații de materiale. Asigură un scut ce absoarbe șocul, minimalizând impactul unui accident față de dispozitiv, însă și pretențiile legate de aspect sunt mai multe ca niciodată.

Magazine de profil

Pentru că în mod direct proporțional cu industria IT s-a dezvoltat și cea a accesoriilor, nu au întârziat să apare magazinele de profil. Printre ele remarcat s-a făcut www.stifler.ro prin varietatea de opțiuni. A adunat nume mari din rândul producătorilor, huse dintre cele mai interesante, rezistente și a adus poate ceva mai mult decât se aștepta publicul – stil, calitate, prețuri rezonabile și accesorii diverse.

Dincolo de nișa de huse, de altfel produsele de acest gen fiind cele care definesc magazinul amintit, se vor găsi de asemenea și accesorii atât de necesare la rândul lor. Poate fi vorba de încărcătoare moderne, wireless, de căști sau alte cabluri. Dar, să revenim la huse.

Husele pentru telefoane au ajuns să fie și ele clasificate după repere de calitate. Producătorii s-au străduit să ajungă la combinații de materiale rezistente într-o formulă estetică. Uneori chiar și cele mai simple huse, de tip silicon transparent, se dovedesc a fi mai utile decât par. Secretul constă în produsele premium, create atent.

Stifler demonstrează la rândul său că până și cea mai simplă husă, din punct de vedere al design-ului poate face o mare diferențaă pentru utilizator. Menține smartphone-ul impecabil, îl ferește de defecte, fie ele zgârieturi, crăpături, fie vorba de infiltrare de praf sau particule lichide. O husă din silicon premium, după cum se prezintă la Stifler are un interior căptușit cu microfibră, are rezistență chiar și la murdărie. Se întreține ușor și are avantajul de a nu face telefonul să pare mai gros sau mai greu.

De ce merită investită în huse

Este adevărat că în context modern au apărut soluții moderne precum asigurările pentru telefoane. Însă husele sunt mai accesibile în acești termeni de comparație. Permit ca telefonul să iasă din anonimat, să se potrivească stilului utilizatorului și se schimbă atât de ușor.

Husa își merită investiția prin simplul fapt că a ajuns să fie un produs complex, creat după anumite standarde care fac că diferențele între un telefon cu husă sau fără husă să nu fie mari. Cu alte cuvinte, nu sunt greu de purtat, îndepărtat, nu sunt groase și deci nu impun niciun compromis în schimbul protecției pe care o oferă.

Husele de la stifler.ro fac o demonstrație practică despre ce înseamnă diversitatea de design, culoare și preț. Multe dintre modele care au devenit deja vânate, preferate la scară largă pentru stilul complex și original sunt disponibile în culori variate. Fie vorba de o husă Mirror, de una 360° utilizatorul se poate delecta cu tonuri si culori interesante.

Citeşte şi
Hotele sunt esentiale in orice bucatarie, fie ea rezidentiala sau industriala, precum unitatile de tip
În prezent, fiecare domeniu de activitate din ramura industrială și nu numai se bazează pe
Rambursările de TVA întârziate s-au ridicat în medie la peste 2,542 miliarde de lei trimestrial,
Puterea de cumpărare a românilor a crescut, în ultimii trei ani, cu 25%, aceasta fiind
Rata de adoptare a tehnologiilor fintech în domeniul financiar a ajuns, la nivel global, la
România, prin ASF, reprezentată de Dan Armeanu, vicepreședinte al Sectorului Sistemului de Pensii Private, a
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a realizat o analiză a dosarelor de daună aferente polițelor
Pentru a beneficia de un venit adecvat și sustenabil la pensie, în condițiile declinului demografic
La final de mandat la Ministerul Finanţelor Publice, Orlando Teodorovici se dă Gargantua în Pantagruel
Viitoarea lege a fondurilor de investiţii alternative va fi un nou început, un restart pentru
Share