Grupul Realitatea-Catavencu isi inchide Divizia de Life-Style si statiile locale Radio Guerilla

Share

Nu, nu am facut o copiuta dupa informatia data de altcineva, ci am fost la randul meu informat: Grupul Realitatea-Catavencu isi inchide practic Divizia de Cristina Bazavan blogLife-Style. Publicatii de mare caracter si calitate, precum “Aventuri in Bucatarie”, “Super-Pescuit” sau “Aventuri la Bebe”, ori “24Tabu”.

Cea mai mare suparare pare a fi la “Tabu”, unde redactorul-sef Cristina Bazavan scrie un editorial foarte innegurat:

Astazi, 20 octombrie, revista Tabu a iesit din Trustul Realitatea Catavencu si va trebui sa se descurce singura, cu un nou investitor.
In conditiile economice date, nu stim daca vom gasi investitorul in timp util ca sa mergem mai departe.
Stim insa ca ne-a fost foarte drag sa lucram la aceasta revista si ca, in cei 7 ani de cand Tabu exista, am scris o parte din istoria presei glossy din Romania.
Si stim ca si voua v-a placut sa ne cititi.

Sincer? Mie-mi suna a ferpar. “Tabu” era pe profit. Bine ca pana acum Academia Catzavantu a fost lasata in pace. Eu cred ca Sorin Ovidiu Vantu stie ce face. Noi insa nu stim si nici nu intelegem deocamdata. Pasarica vioaie si jucausa, care m-a informat azi cum stau lucrurile prin Grupul Realitatea-Catavencu, mi-a spus ca e jale mare si foarte multa nervozitate.

De exemplu, nu chiar toata lumea urla la toata lumea. Unii se mai si opresc, iar statiile locale ale Radio Guerilla au inceput si ele sa fie inchise. Despre Radio Guerilla, un brand foarte frumos din audiovizualul romanesc, am o parere extrem de buna. Una peste alta insa, nu imi pare foarte rau pentru “Tabu”.

Pe vremea cand lucram la “Bilant”, eram revoltat de cate tone de reclama, pe shorici full-color, erau repartizate la nivel de grup de presa, prin regia de publicitate SplendidMediaZece, pentru o publicatie cu texte scrise la repezeala, superficiale, fara continut, in timp ce Revista “Bilant”, cea mai quality de pe piata publicatiilor lunare de business, se chinuia cu cateva reclame.

Intr-un fel, in acest fel anume, este un fel de act de dreptate intarziat, dar imi pare rau ca raman pe drumuri niste oameni in timpuri de mare criza.

citeste pe acelasi subiect:
EXCLUSIV: Revistele Realitatea Caţavencu, preluate de manageri

NOTA: Si da, e exclusiv la Petrisor, pentru ca a fost intr-adevar primul.

Share