Grindeanu, basme: “Trebuie să începem lupta pentru Bucureşti”

Share

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat la conferinta de alegeri PSD Sector 4 că PSD trebuie să ia Bucureştiul din mână “trotinetarilor”.

„Trotinetari” este un termen dispreţuitor, inventat de pesedişti, la adresa celor care folosesc trotineta din raţiuni ecologice sau pentru a evita traficul auto infernal din Capitală.

În realitate, cei care utilizează trotineta se numesc trotinetişti. Dar asta e mai puţin important. Ce este important e ce aberaţii tipic pesediste susţine Grindeanu:

„Trebuie să recâştigăm ceea ce de fapt meritam: Primăria Municipiului Bucuresti. Astăzi trebuie să începem lupta pentru Bucureşti. În 2024 trebuie să luăm acest oraş din mâna trotinetarilor, până la urmă, care l-au ingropat în gunoaie, în mizerie şi în şobolani.

Faţa unui sector, a unui oraş, să ştiţi că nu se schimbă cu ranga, aşa cum cum a încercat un alt celebru userist să facă lucrurile. Şi nici cu lozinci”, a declarat Grindeanu, privind-o semnificativ pe Gabriela Firea, invitata de onoare a manifestării pesediste.

Sorin Grindeanu a fost premierul care a semnat infama OUG 13, care a declanşat proteste fără precedent în Bucureşti, sute de mii de oameni ieşind în stradă seară de seară, până când ordonanţa a fost abrogată.

Grindeanu a revenit în guvern, după ce Klaus Iohannis şi-a dat binecuvântarea pentru formarea unei coaliţii de guvernare, între PSD şi PNL.

Share