home EVENIMENT, POLITICA Alin Popoviciu, elevul anti-PSD din Tg. Mureş, are luat 9.53 la Bac

Alin Popoviciu, elevul anti-PSD din Tg. Mureş, are luat 9.53 la Bac

Share

Alin Popoviciu este elevul din Târgu Mureş anti-pesedist care a fost amendat de Jandarmerie pentru organizarea unui protest la adresa prezenţei Vioricăi Dăncilă, în oraşul său.

El a obţinut media 9,53 la Bacalaureat.

„9,53 – media la examenul de bacalaureat
10 la limba şi literatura română
9,8 la istorie
8,8 la geografie

Îmi permit să fac menţiunea că niciodată nu am luat meditaţii la materiile din care mi-am susţinut examenul. Am avut parte de profesori deosebiţi, iar asta mă onorează.

Recunosc că am avut aşteptări mult mai mari la Geografie, tocmai din acest motiv am depus contestaţie la această materie. Vom vedea peste câteva zile ce rezultat va fi, oricum, media mă mulţumeşte”, a anunţat Popoviciu, pe Facebook.

Alin Popoviciu scria în noiembrie 2019 că nu se simte reprezentat de analfabeta Viorica Dăncilă, care atunci candida în numele PSD la Preşedinţie.

„Eu NU sunt Viorica Dăncilă, NU mă simt reprezentat de ea şi NU vorbeşte în numele meu! Ba chiar îmi este ruşine cu Dăncilă! Să-şi vadă lungul nasului şi să se întoarcă la zacusca ei!

Vă rog să facem aceasta campanie, pentru a opri această manipulare ordinară a ei şi să arătăm lumii că oamenii educaţi NU SUNT REPREZENTAŢI DE O ANALFABETĂ!”, a scris Popoviciu, pe Facebook.

În mai 2019, Alin Popoviciu a organizat un protest în Târgu-Mureş, faţă de prezenţa lui Dăncilă în oraş. El i-a ţinut piept cu brio şefului jandarmeriei locale care a încercat să-l intimideze şi să-l facă să plece.

Share