home EUROVISION, EVENIMENT Gabriel Baruta va miza pe David Bryan & Hotel FM

Gabriel Baruta va miza pe David Bryan & Hotel FM

Share

Gabriel Baruta a gasit solutia si aceasta se pare ca va fi acceptata si de organizatori, arata mai multe surse audiate de noi, care au dorit sa-si pastreze confidentialitatea: melodia “Come As One” ar urma sa fie interpretata de catre grupul oradean Hotel FM, formatia sa, inclusiv David Bryan.

Astfel, David Bryan poate sa participe, ca vocalist al grupului Hotel FM, alaturi de diferiti membri ai acestuia, printre care este inclusiv Gabriel Baruta. Un precedent este creat de grupul Mandinga, din care fac parte patru cubanezi, si totusi formatia este pe lista vocilor Eurovision 2010.

S-ar putea astfel ca ideea organizatorilor, de a introduce bariere strainilor, sa poata fi astfel pacalita: David Bryan ar putea ajunge pe scena la Eurovision 2010, la Oslo, sa reprezinte Romania exact sub umbrela celui mai ultranationalist organizator Eurovision din istoria cunoscuta a concursului in intreaga galaxie, daca va castiga finala nationala, in pofida faptului ca nu este de nationalitatea potrivita pentru mintile ascutitunghice ale diriguitorilor.

Evident, mai trebuie sa aiba si o piesa reusita. Evident, mai trebuie si sa faca fata la presiunea concursului national, care va exista si se va manifesta din plin asupra grupului si asupra lui David Bryan in perioada care urmeaza, avand in vedere ce asteptari mari s-au creat in jurul acestui nume.

Culmea ar fi ca lucrurile sa iasa de-asa natura, incat ulterior sa ajungem in primii zece din televiziunile/statele cu televiziuni membre EBU, iar almasanul sa se laude cam asa: “Iata rezultatul politicii noastre agresive de promovare a talentelor autohtone”.

Ar fi o razbunare crunta asupra almasanului neuronului… pardon, am vrut sa spun asupra neuronului almasanului.

Share