FOTO Dmitri Medvedev se uită printr-un binoclu aproape închis

Share

Dmitri Medvedev, care s-ar vrea un nou Vladimir Jirinovski al ruşilor, se uita prin binoclu. Când în colo, ce să vezi? Era ta-su! Mic, negru.

Presa de stat rusă a anunțat că fostul premier și președinte Dmitri Medvedev a efectuat o vizită trupelor din Regiunea Orenburg, distribuind mai multe fotografii cu acesta în uniforma militară. Una a atras însă atenția.

Regiunea Orenburg se află la peste 1.400 de kilometri sud-est de Moscova, la granița cu Kazahstanul, la mare distanță de luptele din Ucraina.

Este ca şi cum, pe secetă, premierul Nicolae Ciucă s-ar duce să inspecteze irigaţiile pe Creasta Negoiului.

Kremlin Pool, pagina oficială a jurnaliștilor acreditați la Kremlin, a distribuit pe Twitter mai multe fotografii din timpul vizitei lui Medvedev, în prezent vicepreședinte al Consiliului de Apărare al Rusiei.

Într-una dintre fotografiile de propagandă, oficialul rus poate fi văzut privind printr-un binoclu semiînchis, lucru remarcat imediat de internauți.

Semiînchis, în sensul că ăla mic şi negru, cu care se acoperă obiectivul binoclului, este aproape pus peste obiectiv. Carevasăzică, Medve stă la poză, în şedinţă foto, dar e atât de prost, încât nu-şi dă seama că era ta-su.

Share