Gabriela Firea a minţit. Nu are studiile trecute în CV

Share

Gabriela Firea și-ar fi falsificat CV-ul. În perioada în care a fost primar al Capitalei a „aruncat zeci de milioane din banii publici în televiziuni, pentru a fi slă̆vită̆”, susţine Valeriu Nicolae.

„Gabriela Firea a mințit despre ce facultate a terminat, pentru a se angaja pe mulți bani, la un fost turnător la securitate și șef la BNR, a slujit la greu la alt turnător la securitate, un hoț̦oman care datorează̆ peste 60 de milioane de EUR statului, patronul ‘spiritual; de la Antena 3, Dan Voiculescu.

Doamna Firea a aruncat zeci de milioane din banii publici, în televiziuni, pentru a fi slă̆vită̆, a lins la Dragnea la greu și apoi a scuipat unde a lins.

Este soț̦ia lui Pandele, marinarul, omul cu două̆ doctorate fă̆cute în acelaș̦i timp și, firesc, plagiate, ambele la instituțiile pline de securici, cu o facultate de Drept la Bioterra și un master în agroturism.

Firea și Pandele ar merita un monument al imposturii. Doamna Firea dă de înțeles că este opțiunea PSD și PNL la Primăria Bucureșți”, afirmă Valeriu Nicolae.

Nicolae nu este primul care afirmă astfel de lucruri. Gabriela Firea și-ar fi falsificat CV-ul, a anunțat jurnalistul Dragoș Pătraru, în 2016. El spunea că Firea are o cu totul altă specializare decât cea pe care și-a trecut-o în CV. De asemenea, a mințit și în privința anului în care a terminat facultatea.

Într-un text publicat în Caţavencii, Pătraru a dezvăluit că Firea și-a trecut o altă specializare în CV, pentru a putea ocupa funcția de purtător de cuvânt al fostului premier Mugur Isărescu. Minciuna a rămas în CV până acum.

Share