home POLITICA Florin Iordache, Şerban Nicolae, lăutari la Revelionul RTV

Florin Iordache, Şerban Nicolae, lăutari la Revelionul RTV

Share

După tot ce s-a întâmplat pe parcursul ultimelor 12 luni, 2017 nu se putea încheia decât așa:. Florin Iordache şi Şerban Nicolae vor fi lăutari de ocazie la Revelionul de pe RTV. Marii noștri politicieni pesedişti vor cânta muzică populară la cumpăna dintre ani.

Florin Iordache, naşul OUG 13, elaborează Legile Justiţiei

Ei vor lua parte la un delir televizat intitulat, pompos, Super Revelionul României. Avem o întrebare pentru (încă) adepţii PSD: Cum suportaţi? Nu vi se întoarce-ntr-un icnet stomacul? Pe dos? Uitați-vă bine la aceste imagini halucinante și gândiți-vă că soarta țării se află în mâinile acestor oameni:

Florin Iordache, Şerban Nicolae joacă şi de Revelion tot într-o producţie marca RTV

Este vorba despre o producție România TV pregătită pentru seara de 31 decembrie. Ea este prezentată drept „un chef maraton cu super invitați”. Foști și actuali miniștri, senatori și deputați, președinți de comisii parlamentare.

Cu toții se prind în hore, cântă melodii populare, chiuie și dansează alături de diverși saltimbanci ai micilor ecrane. Nu lipsesc Liviu Pop (ministrul Educației), Ecaterina Andronescu (fost ministru al Educației, actual senator). Nicolae Bacalbașa (deputat PSD), Corneliu Bichineț (deputat PMP), Petre Roman (fost prim-ministru).

Ei se țin pe după gât cu personaje precum Paul SUrugiu – Fuego, semiinterlopi ca Miron Cozma ori foşti jurnalişti, ca Florin Condurățeanu.

Marea atracţie, mama şi tata penalilor, Florin Iordache şi Şerban Nicolae

Marea atracție a petrecerii o reprezintă, însă, Florin Iordache și Șerban Nicolae. Ei sunt liderii comisiei speciale care lucrează la distrugerea Justiția din România.

Cunoscuți pentru sobrietate și aroganță, cei doi parlamentari PSD se dezbracă de această nedreaptă reputație și, sub acompaniamentul unui taraf de lăutari, interpretează melodii populare spre delectarea tuturor românilor care vor să se simtă bine în noaptea de Revelion, observă Recorder.ro.

Timid ca un elev la serbarea școlară, Florin Iordache cântă melodia „Mă dusei să trec la Olt”, în timp ce Șerban Nicolae, mai dezinvolt și mai sigur pe el, interpretează celebrele versuri populare „Pușca și cureaua lată, ce bărbat eram odată!”

Share