home POLITICA Florian Coldea, despre Iuda, trădare şi interesele României

Florian Coldea, despre Iuda, trădare şi interesele României

Share

Fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, a făcut referire, după audierea în Comisia de Control al SRI, la persoane care trădează interesele ţării. El a dat de exemplu pilda lui Iuda. “Unii, în mod vizibil, practică astăzi acelaşi lucru cu interesele statului român”, a spus Coldea.

Florian Coldea: Dragomir este disperat, nu face dezvăluiri

Florian Coldea, despre Iuda, care a trădat pentru 30 de arginţi

În încheiere, în spiritul perioadei pe care o celebrează acum creştinii, aş vrea să reamintesc şi cred că e momentul potrivit şi de un celebru unui personaj biblic, al cărui nume nu aş vrea neapărat să-l dau, care în urmă cu circa 2.000 de ani a trădat pentru 30 de arginţi, ce dacă ulterior l-au apucat remuşcările, lucrurile nu s-au putut repara şi răul făcut nu a putut fi rezolvat.

, a spus Florian Coldea presei, la ieşirea de la audieri.

Florian Coldea, despre trădătorii noştri de azi

Evident, ca orice trădător, destinul lui a sfârşit tragic. Din această perspectivă, constat cu îngrijorare că unii, în mod vizibil, practică astăzi acelaşi lucru cu interesele statului român. O fac la vedere, extrem de vocal şi fără pic de ruşine.

Ba, mai mult, par să-şi facă un titlu de glorie din asta, afectând instituţii fundamentale şi capacităţi democratice de apărare a statului român. Poate ar fi bine cu toţii să reflectăm la acest episod biblic şi astfel de personaje. O să revenim cu alte precizări pe măsura întâlnirilor noastre cu membrii comisiilor.

. a explicat Florian Coldea.

Share