home POLITICA Liviu Dragnea a fost prins cu şoriciul sărat în curtea SRI

Liviu Dragnea a fost prins cu şoriciul sărat în curtea SRI

Share

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost prins în sfârşit cu şoriciul în mână, fracta cu sare grunjoasă, alergând de la un invitat la altul, în curtea SRI. Fostul adjunct al şefului SRI, Florian Coldea, a spus că Dragnea a fost unul dintre invitaţii de la protocolul făcut de SRI de Crăciun.

Dragnea este anchetat în Brazilia pentru spălare de bani, noi date

O spune chiar Claudiu Manda, preşedintele Comisiei de control a SRI. Acesta încearcă să edulcoreze lucrurile, spunând că acolo, la SRI, a fost un eveniment fără nici o tăere de porc. Şi dacă va apărea un filmuleţ, cu Dragnea alergând de la un invitat la altul cu şoriciul în mână, ce va mai spune Manda?

Pe scurt, story-ul este aşa: Coldea l-a dat în fapt pe Dragnea că a fost la SRI, unde se ştie că a oficiat sacrificarea unui porc. Colegul de partid al lui Dragnea susţine că acolo nu a eistat nici un porc. Vom vedea.

Liviu Dragnea, Ghiţă, Maior, la o vilă de protocol SRI

Șeful Comisiei de control al SRI a afirmat că Florian Coldea ar fi confirmat participarea lui Liviu Dragnea, George Maior și Sebastian Ghiță la întâlnirea care a avut loc la o vilă de protocol a SRI.

”A spus că a existat un astfel de eveniment, înainte de Crăciun. Au participat peste zece persoane. Nu vrea să detalieze numele. A fost rugat doar să confirme unele persoane despre care le știm și le-a confirmat.
Ghiță, Dragnea, Maior, Coldea, parteneri externi și domnul Ponta. Toate aceste persoane erau beneficiari ai SRI. N-a fost nicio tăiere de porc”, a declarat Claudiu Manda.

Coldea nu a răspuns dacă la întâlnire a participat și șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

”Cred că Maior a confirmat la momentul respectiv despre prezența lui Kovesi și a Liviei Stanciu. Când l-am întrebat (pe Florian Coldea, n.r.) care au fost acele persoane, printre numele enumerate sunt cele de mai sus. La întrebarea despre doamna Kovesi, dacă a fost sau nu, nu a răspuns și nici noi nu am insistat să ne confirme sau nu”, a precizat Claudiu Manda.

Share