home MASS MEDIA Felix, sub urmărire penală în dosarul acela

Felix, sub urmărire penală în dosarul acela

Share

danvoiculescu' pDosarul șantajului lui Ioan Bendei de la RCS & RDS de către trustul Intact, societăţi din grup şi responsabili din interiorul acestuia ia amploare în direcţia în care era de aşteptat.

Astăzi, Dan Voiculescu, adevăratul şef al Intact, a fost pus sub urmărire penală pentru complicitate la şantaj, după ce a fost chemat la DNA. La intrarea în sediul DNA, Voiculescu declarase că urmează să fie audiat în calitate de martor

Ce a declarat Dan Voiculescu la iesirea din sediul DNA:

Este un conflict comercial intre Antena Group si RCS, conflict care dureaza de 6 ani si care nu are nicio legatura cu penalul. Incercarea de intimidare a Antenei nu are nici o baza. Sigur ca este o intimidare.

Antena are o problema, este independenta si deranjeaza foarte mult – si competitia pe plan profesional, si politicul. Acolo la Antena oamenii sunt de o probitate morala si profesionala de necontestat.

Eu am mare incredere in ei, pe unii dintre ei ii iubesc ca pe copiii mei. Ii incurajez sa ramana fermi si in slujba oamenilor. In rest lucrurile astea vin si trec, chiar daca lasa urme. Nu am nicio legatura cu subiectul din acest dosar penal.

Procurorii DNA au mers tot în sus, pe linia ierarhică din grupul de presă controlat de Voiculescu, punându-i sub acuzare pe următorii: Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu, Dan Matiescu, director Intact Publishing si Serban Pop, fost presedinte ANAF.

De asemenea, procurorii DNA au inceput, saptamana trecuta, urmarirea penala impotriva Antenei 3 pentru complicitate la santaj in acelasi dosar.

Share