Felix Stroe (PSD Constanţa) a demisionat de la vaca de muls RAJAC

Share

După ce a slugărit Regia de Apă Canal ani îndelungaţi, Felix Stroe ot Constanţa a plecat în glorie de la pompa de bani.

Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat Constanţa, Felix Stroe, a demisionat de la conducerea Regiei Autonome Judeţene de Apă din Constanţa, funcţie pe care o ocupa din anul 2003.

Stroe a demisionat pe 1 octombrie, iar în cererea de demisie invocă faptul că doreşte o perioadă de odihnă, după ce în urmă cu un an şi jumătate a avut nişte probleme de sănătate. În locul lui va rămâne directorul adjunct, până la numirea unui alt director.

Felix Stroe a fost directorul RAJA din anul 2003, funcţie pe care ocupat-o fără întrerupere, cu excepţia perioadei de câteva luni, când a fost ministru al Transporturilor, în guvernul PSD, atunci suspendându-se din acea calitate.

RAJA este o regie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Constanţa. Regia de Apă a atras, în perioada când a fost condusă de Felix Stroe, fonduri europene de peste un miliard de euro.

Între 2000 – 2003, Felix Stroe a fost viceprimar al municipiului Constanţa, în timpul primului mandat de primar al lui Radu Mazăre, iar între 2000 şi 2013 consilier la Consiliul Local Municipal Constanţa.

Din vara lui 2015, Felix Stroe ocupă funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Constanţa. El a fost ales după ce fostul lider al social-democraţilor constănţeni, Radu Mazăre, a demisionat din funcţie şi din partid.

Felix Stroe a candidat pentru preşedinţia Consilului Judeţean, dar a pierdut alegerile în faţa candidatului PNL, Mihai Lupu.

Share