Marcel Ciolacu s-a dat în gât la UE. “Uite cine suntem noi, PSD!”

Share

Speriat de faptul că poate UE nu ştia nu cine are de-a face, când este vorba despre PSD, Marcel Ciolacu a ţinut să se dea în stambă direct, tranşant.

Liderul PSD a anunţat că a trimis adrese către OSCE şi Comisia Europeană: “Am încredere în Justiţia din România. Am făcut adrese, le-am trimis în seara asta şi la OSCE, şi la Comisia Europeană, fiindcă lucrurile depăşesc anumite limite şi este normal să ne adresăm şi Europei, să ştie ce se întâmplă în România”, a spus politicianul, citat de News.ro.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că Gabiela Firea este cea mai îndreptăţită să decidă dacă va cere sau nu anularea alegerilor din Bucureşti, iar partidul o va susţine în decizia luată.

”Cel mai îndreptăţit nu este partidul, este candidatul să decidă cum va acţiona în continuare. Partidul e normal să îşi susţină candidaţii, mai ales când există o asemenea suspiciune şi decizia trebuie să fie a doamnei Gabriela Firea.

Este candidatul partidului, asumat, şi e normal că doamna Firea are o mare frustrare, când a văzut că s-au adus zeci de procese verbale modificate şi nu s-a întâmplat niciodată aşa ceva”, a declarat la Antena 3, Marcel Cuolacu, întrebat dacă va cere anularea algerilor din Bucureşti.

Ciolacu a vorbit despre o dublă măsură.

”Plus că mai e o mare suspiciune. La Călăraşi, unde a câştigat PSD şi la CJ şi la primăria de municipiu, au decis renumărarea voturilor. La Sectorul 5 unde nu a câştigat PSD, dar a pierdut PNL, s-a aprobat renumărarea voturilor.

La Moldova Nouă, în Caraş-Severin, de unde este domnul Vela, s-au anulat nişte alegeri, unde a câştigat un primar ales care nu avea dreptul să candideze, cu toate că el avea o decizie a instanţei că are dreptul să candideze. Am început să împărţim democraţia”, a mai declarat Ciolacu.

Share