Cozmin Guşă susţine că va consilia zeci de baroni şi primari PSD

Share

Acum se vădeşte ce făcea Cozmin Guşă cu şi în spatele emisiunii România 2019: acorda consultanţă prin toată ţara, pentru baronii PSD.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Aşa va face şi în anul electoral 2020, când, credem noi, va continua să facă emisiunea România 2020. În totală contradicţie cu ce se întâmplă pe post în restul săptămânii, cu excepţia prietenului Tavi.

Deocamdată, Cozmin Guşă, actionar majoritar al postului Realitatea Plus, anunta ca se retrage din conducerea editoriala a televiziunii pentru a se ocupa de consultanta. Aşa se numeşte acum? Ok.

„Calitatea mea ramane, de astazi, doar de actionar al Realitatea. De astazi, renunt la coordonarea editoriala a postului de televiziune”, a declarat Cozmin Guşă.

Declaratiile vin dupa ce Cozmin Guşă a reintrat, ca membru, in PSD, potrivit anuntului facut de Gabriela Firea.

Guşă a specificat ca va acorda „consultanta pentru alegerile locale si parlamentare din 2020”.

„Am o lista lunga, de cateva zeci de primari si presedinti de Consiliile Judetene, din PSD, bineinteles, care imi solicita sprijinul la locale”, a mai spus Cozmin Guşă.

Intrebat care va fi relatia cu Realitatea TV dupa reintrarea in politica, Guşă a mentionat ca trei persoane vor asigura conducerea editoriala a postului.

„Am spus inca din octombrie, de cand am reintrat in PSD, ca voi face un anunt legat de implicarea mea editoriala. Il fac acum. Conform promisiunii de la momentul reintrarii mele in politica, renunt la coordonarea editoriala la Realitatea Media, asa cum este corect si deontologic.

Trei persoane vor asigura coordonarea editoriala, ca un colectiv: Madalina Dulama (care este EOD), Carmen Tudor (EOD) si Edward Pastia (ca director executiv).

Legat de activitatea administrativa, nu s-a pus si nu se pune problema, pentru ca, intotdeauna de cand am preluat Realitatea Media, de activitatea asta s-a ocupat si se ocupa partenerul meu Maricel Pacuraru si echipa lui.

Practic, calitatea mea astazi ramane strict de actionar al trustului, fara nicio responsabilitate sau interferenta in activitatea editoriala sau administrativa”, a sustinut Guşă.

Aşa să fie. Doamne-ajută!

Share