home EUROVISION, EVENIMENT EUROVISION Vom fi votati de Israel, Moldova si Italia

EUROVISION Vom fi votati de Israel, Moldova si Italia

Share

Avem vesti bune pentru semifinala din care facem parte la Dusseldorf, in care vom fi alaturi de tari cu multi romani printransele, precum Republica Moldova sau Israel, ori dintre cele care au dreptul sa voteze, fiind direct calificate in finala, precum noua venita, dupa multi ani de absenta, Italia.

vezi comunicatul Televiziunii Romane

Lipseste de pe aceasta lista Spania, cu care ne vom intalni (si care ne va aduce multe voturi) in finala (daca vom ajunge acolo).

foto: Anchetatorul Monden

Acum, Hotel Fm si Televiziunea Romana ar trebui sa faca o campanie de promovare inteligenta si agresiva in cluburile din statele nordice si Mittel Europa (unde genul de muzica din care se extrage melodia care ne va reprezenta anul acesta este foarte popular) si din statele celelalte, unde avem comunitati de romani.

citeste si: Results of the Semi-Final Allocation Draw (Eurovision.tv)

Piesa lui Gabriel Baruta trebuie sa devina hit in discoteci, pe radiourile din FM. Iata cu cine vom fi in a doua semifinala:

Austria, Belgia, Bosnia şi Herţegovina, Cipru, Moldova, Slovacia, Olanda, Ucraina, Suedia, (în prima parte a semifinalei), Belarus, Bulgaria, Danemarca, Estonia, Israel, Irlanda, Letonia, Macedonia şi Slovenia (în a doua parte a semifinalei, cand va intra si Romania).

Austria, Belgia, Olanda, Suedia, Danemarca, Estonia, Irlanda, poate si Letonia fac parte din categoria tarilor ce pot fi cucerite cu campanii de marketare a piesei in cluburi, discoteci si pe radiouri de FM.

Restul statelor sunt impartite intre cele care, in opinia mea, nu sunt prioritare la campanii de acest tip si cele in care avem romani care vor vota din patriotism. Numarul lor va creste, daca vor cunoaste bine piesa.

Share