home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Eurovision la TVR, cel mai slab program din istorie (Pdm)

Eurovision la TVR, cel mai slab program din istorie (Pdm)

Share

Marele rateu al acestui Revelion a fost TVR 1. Ideea de a face selecția națională pentru Eurovision în noaptea dintre ani s-a doveit a fi una neinspirată: postul public a avut cea mai slabă audiență din istoria Revelioanelor.

FOTO: Comunicate Media

Eurovisionul în noaptea de Revelion a fost o mutare neinspirată pentru TVR 1. Doar 333.000 de români s-au uitat la postul public în intervalul 22.00-2.00, din care doar 186.000 din mediul urban.

Pro TV a fost lider absolut de audienţă în 2010 (MFax)

TVR 1 a fost surclasat de Pro TV, Antena 1, Etno, Kanal D, Prima TV și Național TV. A fost cel mai slab revelion din istoria TVR 1. În vremurile bune, în 2002, de exemplu, la TVR 1 se uitau de Revelion aproximativ 1,6 milioane de români.

TVR 1 a pierdut și minutul de la miezul nopții (moment prin tradiție al postului public)… citeste tot aici

NOTA: Nu o vad deloc bine pe Marina Almasan, indiferent ce va face Hotel FM la Dusseldorf.  Aici discutam deja despre chestii grave, audiente negative record, he-he… Daca SRTV vrea sa nu piarda chiar tot si sa nu devina un post de televiziune minor, lipsit de importanta, va trebui in continuare sa mizeze pe profesionisti, nu pe muieri clocotitoare, plate si cu zambet iliescian intins cu plastilina pe fata.

Share