home EUROVISION, EVENIMENT EUROVISION: Hotel FM si Zero

EUROVISION: Hotel FM si Zero

Share

Melodia “Come As One” a oradenilor de la Hotel FM este probabil cea mai frumoasa din finala concursului national Eurovision. O tema generoasa, enuntata inca de la bun inceput si dezvoltata apoi pana la climaxul din final, cu caracteristicile unui imn, impresioneaza prin simplitatea si frumusetea sa:

Valoric, Gabriel Baruta, cu “Come As One”, merita sa reprezinte Romania la Eurovision anul acesta, cred eu. Este prima mea optiune. Cred ca de data aceasta juriul preselectiei a avut dreptate, clasand-o din punctaj pe primul loc.

Zero, cu “Lay Me Down”, pare pe pilot automat de cel ptuin doi ani, cu melodii pe acest stil, care dovedesc insa un profesionalism pe care as dori sa il mai vad la trupele romesti de gen.

Inca o data spun ceea ce am spus si anul trecut: Zero este o trupa foarte-foarte buna, dar tributara in prea mare masura stilului unor grupuri de BritPopRock, precum Coldplay-ul lui Chris Martin. In rest, una dintre melodiile de calitate de la acest Eurovision, dar nu o vad favorita, repet: in pofida profesionalismului membrilor grupului, pentru care am tot respectul.

Share