home EUROVISION, EVENIMENT Eurovision 2009: In juriul preselectiei nu sunt moculozauri

Eurovision 2009: In juriul preselectiei nu sunt moculozauri

Share

La o postare anterioara a mea, printr-un comentariu, Ciprian Istrati, mai vechea noastra cunostinta, ne-a informat practic ca din juriul preselectiei Eurovision Romania 2009 nu fac parte cei care, in urma scandalului de anul trecut, au fost supranumiti moculozauri, termen cu care nu sunt intru totul de acord, pentru ca, in pofida faptului ca l-am folosit si eu de cateva ori, cred ca Horia Moculescu compozitorul are si merite, si valoare, asa cum are si metehne, si pacate.

Iata componenta juriului, asa cum ne informeaza ca este aceasta Istrati:
Presedinte Juriu: George Natzis
Mihai ‘Mita’ Georgescu ( Bere Gratis)
Catalin Crisan
Dana Dorian
Mihai Traistariu
Adrian Despot
Razvan Popescu ( Radio 21)

“Mai erau doua persoane, dar nu le-am retinut numele, insa in nici un caz Dida Dragan sau Socaciu”, explica Ciprian Istrati. Daca lucrurile stau astfel, atunci este un pas inainte si ne-am atins cel putin unul dintre scopuri: ca in juriul preselectiei sa nu fie oameni compromisi.

Natzis este unul dintre membrii juriului de anul trecut care au fost corecti. Despre Mita, Catalin Crisan, Mihai Traistariu si Adi Despot nu pot sa spun nimic rau si am incredere in ei. Dana Dorian este colega mea de Jurnalul National, iarasi nu am ce sa-i reprosez, iar pe Razvan il cunosc de zece ani si simpatia dintre noi este reciproca.

Share