Am votat de doua ori aceeasi piesa de pe acelasi telefon la Eurovision

Share

am votatM-am uitat cu dinadinsul sa vad cifrele televotingului si de unde anume pornesc acestea.

Toate au pornit de la cifra 0, nu cum s-a intamplat anul trecut, in finala concursului, cu Nico & Vlad Mirita sarind direct la 800 de voturi.

Doua probe am dat insa in aceasta seara sistemului de televoting. Prima: hai sa vedem daca imi primeste votul inainte de incheierea interpretarii pieselor si inainte de start televoting.

Nu, votul meu a fost respins. Am incercat apoi sa votez de doua ori de pe acelasi numar de telefon mobil, aceeasi piesa.

Din pacate, telefonul meu nu memoreaza mesajele trimise, asa ca trebuie sa fiu crezut pe cuvant ca abia la al treilea mesaj/vot trimis am primit de la 1261, la ora 21:46, cum se vede in print screen, mesajul: “Ai votat deja aceasta piesa”.

Asa cum am afirmat in titlu, CRED ca am votat, in consecinta, de doua ori de pe acelasi telefon. Daca un vot, al doilea, mi-a fost respins, atunci avem alta problema cu softul folosit de firma care asigura televotingul, care nu mi-a trimis mesaj de la primul vot pe care mi l-a respins.

Softul trebuia sa-mi trimita un mesaj de raspuns “Ai votat deja aceasta piesa” imediat dupa ce am trimis al doilea mesaj. In consecinta, trebuia sa primesc doua mesaje “Ai votat deja…”. Daca al doilea vot al meu pe aceeasi piesa a fost acceptat, atunci avem o problema si mai mare cu softul. O problema la care nici nu indraznesc sa ma gandesc.

Share