Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate în Costa Rica

Share

Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute de Interpol în Costa Rica, în zona Sabana Oeste. Cele două, căutate pentru a ispăși pedepse pronunțate de justiția din România, au fost ridicate de pe stradă, a anunțat Digi24, citând un anunț publicat de Autoritatea de Investigaţii Judiciare din Costa Rica.  Cele două femei au fost plasate în custodie judiciară în San Jose.

Elena Udrea se pregăteşte de condamnare. Încălzirea, în Costa Rica

https://www.youtube.com/watch?v=9hdM3dQCaXA

IGPR confirmă arestarea 

Inspectoratul General al Poliției Române a confirmat că Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute în noaptea de miercuri spre joi.
Elena Udrea a fost reţinută miercuri, în jurul orei locale 10:00  (19:00, ora României), iar Alina Bica, patru ore mai târziu. Ambele au fost ridicate de pe stradă.

Agenții au arestat două femei străine, la solicitarea autorităților române.

Elena Udrea, arestată împreună cu Alina Bica. Interpol Costa Rica, ei au făcut-p

În cazul unei persoane, reținerea s-a făcut în baza acuzațiilor de luare de mită și abuz de putere, în timp ce în cazul celei de-a doua persoane pentru infracțiunile de luare de mită și corupție.

Agenții anchetei judiciare, prezentate în Biroul Central Național – INTERPOL Costa Rica, în colaborare cu oficiali ai Direcției de Informații și Securitate Națională (DIS), după o perioadă de supraveghere și monitorizare, au oprit miercuri două femei din România, în vârstă de 44 de ani, la solicitarea autorităților române.

Una dintre femei numită Udrea, a fost dată în urmărire pentru infracțiuni de luare de mită și abuz de putere, emisă de INTERPOL București. Cealaltă femeie reținută este numită Bica și era căutată pentru infracțiunile de luare de mită și corupție. Ambele femei au fost plasate în custodia Curții Penale din San José.

Share