Dumitru Buzatu: „Guvernanţii creează psihoză în masă, stimulează panica”

Share

Preşedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, o ţine danga, pe linia pe care îl ştim, cu coronascepticismul sau negaţionismul său.

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat că anumiţi reprezentanţi guvernamentali fac în mod intenţionat afirmaţii foarte grave, pentru a stimula panica în rândul populaţiei.

“Campania electorală a debutat în nişte condiţii speciale, determinate de pandemie, care au fost înăsprite chiar în această perioadă. Am avut ocazia să constatăm că diverşi reprezentanţi guvernamentali, în mod intenţionat, fac afirmaţii foarte grave pentru a crea o anumită psihoză, pentru a stimula panica, frica oamenilor şi a-i împiedica pe aceştia să socializeze.

Aceasta este, de fapt, principala ţintă a acestor măsuri pentru că, altminteri, am fi beneficiat de nişte măsuri mai serioase, cum ar fi asigurarea stocurilor de medicamente pentru că am văzut, la un moment dat, că lipseau din spitale medicamentele specifice şi multe alte măsuri serioase”, a precizat pentru Agerpres Dumitru Buzatu.

El a afirmat că nivelul de nemulţumire în rândul populaţiei este în creştere şi a subliniat că oamenii trebuie să analizeze foarte bine ce propun partidele pentru următoarea perioadă.

“Guvernul şi preşedintele au refuzat amânarea alegerilor şi încearcă prin fel de fel de tertipuri să determine populaţia să sprijine ‘Guvernul meu’, să formeze o majoritate în jurul PNL-ului şi tot aşa mai departe.

Lucrurile acestea trebuie judecate foarte bine la nivelul cetăţenilor, la nivelul alegătorilor şi dacă ei doresc ca aceste măsuri să fie înăsprite în permanenţă, dacă ei doresc ca izolarea să fie factorul unor politici de combatere a pandemiei, singurul factor, de fapt, fără să ţină cont că oamenii nu pot trăi în izolare multă vreme, dacă ei doresc să promovăm o viziune negativă a economiei, o viziune de stagnare, de eliminare a programelor care să ducă la dezvoltare, mai ales a zonelor care sunt mai puţin favorizate din ţara noastră, dacă doresc să ducă la stagnare sau scădere economică, nu au decât să urmeze sugestiile preşedintelui Iohannis, care este vârful de lance al PNL”, a opinat Buzatu.

Preşedintele PSD Vaslui a mai afirmat că, la nivelul judeţului, candidaţii social-democraţi vor avea o campanie electorală bazată pe prezentarea programelor de dezvoltare propuse.

Share