Dan Bittman insistă: Andreea Esca şi-a înscenat boala!

Share

Cu toate că a ieşit public, ca să nege că ar fi negaţionist, Dan Bittman nu se lasă şi persistă în ceea ce afirma înainte vreme.

Dan Bittman revine cu noi declarații scandaloase despre epidemia de coronavirus. El a afirmat, într-o emisiune online, că Andreea Esca și-ar fi înscenat boala.

”S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților…

Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat.

Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul…

Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătură dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem”, a declarat Dan Bittman, la emisiunea online moderată de Mădălin Ionescu.

Recent, Bittman i-a acuzat pe Klaus Iohannis și Florin Cîţu că „nu au făcut nici un spital peste vară, din miliardele promise”.

„La bani e cea mai mare problemă. Din miliardele promise de Cîţu și președinte nu s-a făcut nici un spital. Ce ne-a oprit o vară întreagă să facem ceva? Mai e o chestie. Toată treaba e fluidă. Lucrurile se schimbă de la oră la oră.

Suntem praf, asta știam. Mă uit la oamenii care au ochelarii aburiţi. Acolo e clar, când se aburesc ochelarii. Pe acolo iese covidul. Covidul nu stă la 1 metru jumate, covidul e în aer”, a declarat Bittman, la Antena 1.

El a afirmat că nu este împotriva purtării măștii de protecție.

„În România e foarte ușor să discreditezi pe oricine. Nu sunt împotriva măștii și a nici unei măsuri coerente. Virusul nu te omoară așa… nu e letal. Cred că trebuie să lămurim lucrurile. Uniunea Europeană e un eșec, după părerea mea.

Când a fost acum să închidem, am închis fiecare pentru țara noastră. Sunt un om care a respectat legea. O respect în continuare. Trebuia să ne zică din prima. Asta e viața voastră.

10 ani așa o ducem. Noi acum sunt în război. Nu avem o listă. Am înnebunit, am început să facem măști abia după o lună de zile”, a mai spus Bittman.

Share