home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Dragomir: Nu se va mai face nicio licitatie pentru vanzarea drepturilor TV

Dragomir: Nu se va mai face nicio licitatie pentru vanzarea drepturilor TV

Share

Liga Profesionista de Fotbal (LPF) nu va mai organiza o licitatie pentru pachetele nevandute ale drepturilor tv ale Ligii 1, a anuntat marti presedintele LPF, Dumitru Dragomir. Oficialul sustine ca va acorda pachetul noua Televiziunii Romane, restul pachetelor urmand a fi vandute “prin incredintare directa” unei singure televiziuni.

foto: 9am – Dumitru Dragomir: ‘Multi mananca cacat in Romania. Eu nu am colaborat cu Securitatea!’
fotoinfo: “In fotbal au fost zeci, poate sute, de mancatori de cacat. Ar trebui ca numele lor sa fie facute publice. Au fost si nume grele din fotbalul romanesc. Vai de capul meu”

La licitatia organizata de LPF in 4 aprilie au fost vandute doar trei pachete ale drepturilor TV: pachetul 1 – Digisport, pachetul 2 – Dolcesport si pachetul 8 – Antena 1.

Desi anunta ca va organiza o alta licitatie pentru pachetele nevandute, Dragomir sustine ca ultimul pachet il va da postului public de televiziune pentru 3,5 milioane de euro pe sezon (fara TVA), celelalte cinci pachete urmand a fi vandute unei singure televiziuni, pentru suma de 70 de milioane de euro.

Contactat de HotNews.ro, Cosmin Cerrnat (TVR) a spus ca pentru moment nu comenteaza.

“Nu se va mai face nicio licitatie pentru vanzarea drepturilor TV, gata, a fost licitatie. In momentul de fata pot sa spun ca pachetele ramase nu se mai vand. Cu exceptia pachetului 9 pe care il vom da TVR-ului cu 3,5 milioane de euro pe sezon. Restul de cinci pachete o sa le dam probabil prin incredintare directa unei televiziuni. Toate costa 70 de milioane de euro pe trei ani”

, a declarat presedintele LPF.

Share