home MASS MEDIA, SPORT, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Dragomir: “Nu dau pachetele Ligii 1 sub 45 mil. euro”

Dragomir: “Nu dau pachetele Ligii 1 sub 45 mil. euro”

Share

Preşedintele LPF Dumitru Dragomir a declarat Mediafax că grupările din Liga I l-au mandatat să vândă pachetele de meciuri rămase neachiziţionate în urma licitaţiei pentru drepturile TV cu minim 38 de milioane de euro, însă el spune că nu le va ceda sub 45 de milioane de euro.

Mediafax via onlinesport

Reprezentanţii Sport Klub au fost astăzi la negocieri cu LPF pentru achiziţionarea pachetelor TV rămase.

“Da, Sport Klub are cel mai mari şanse până acum să câştige licitaţia, însă mai există ofertanţi, printre care două societăţi, una din Israel şi alta din SUA”

, a adăugat Dragomir.

La licitaţia din 4 aprilie, la care au participat societăţile SC Antena TV Group SA, SC RCS&RDS SA şi SC Romtelecom SA, numai trei pachete au fost adjudecate dintre cele nouă.

Liga a scos la licitaţie cesiunea drepturilor de televiziune (audiovizuale) prin orice mijloc tehnic a imaginilor în mişcare, însoţite sau nu de sunet, din cadrul meciurilor de fotbal ale competiţiei Liga I “PARTENER” în sezoanele competiţionale 2011/2012, 2012/2013, 2013/2014, partidele fiind împărţite în nouă pachete.

Astfel, RCS&RDS a câştigat primul pachet de meciuri, Romtelecom, pe cel de-al doilea, iar Antena 1, pe cel de-al optulea, pentru celelalte pachete nelicitând nimeni.

 

Share