LPF decide luni situaţia pachetului Liga I destinat TVR

Share

Adunarea Generală a LPF se va întâlni luni, cu o oră înainte de licitaţia privind cesiunea drepturilor TV a meciurilor din Liga I, şi va decide ce se va întâmpla cu pachetul 9, în condiţiile în care TVR nu va mai participa la licitaţie, a declarat Dumitru Dragomir, preşedintele LPF.

foto: Online Sport

Consiliul de Administraţie al TVR a respins, joi, posibilitatea ca Televiziunea Română să participe la licitaţia organizată de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) pentru a cumpăra un pachet cu drepturi de televizare a meciurilor din Liga I.

Pe de altă parte, Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a declarat vineri pentru MEDIAFAX că a anunţat deja Consiliul Concurenţei despre situaţia TVR.

“Am anunţat Consiliul Concurenţei, deoarece Consiliul Concurenţei a făcut lobby pentru ca Televiziunea Română să plătească mai puţin pentru acest pachet. El era făcut pentru cei săraci (telespectatorii săraci din România, n.r.), dar câţiva tembeli – că nu pot să le spun altfel – din Consiliul de Administraţie al TVR s-au opus ca acei săraci să vadă meciuri. Nu mă aşteptam ca, pe criterii politice, câţiva din opoziţie să facă de aşa natură ca oamenii săraci din ţara asta să nu poată să vadă meciuri”

, a declarat pentru Mediafax Dumitru Dragomir.

Share