home ECONOMIE Dotări în sere și solarii, de la Nu Oricum, care vor maximiza culturile și minimaliza costurile

Dotări în sere și solarii, de la Nu Oricum, care vor maximiza culturile și minimaliza costurile

Share

Agricultura de calitate, în mediu controlat poate costa mai puțin decât am crede, dar cere investiție. Contrar a ceea ce credem la prima vedere, să investești mai mult și mai bine de la bun început în seră sau solar înseamnă pe termen lung o investiție justificată și costuri mai rentabile privind întreținerea culturilor.

Nu Oricum, magazin specializat pe nișa produselor necesare în sere și solarii, vine cu propuneri dintre cele mai variate privind dotarea acestor spații. Vorbim despre semințe de calitate și echipamente moderne, cum sunt cele de irigație prin picurare.

Investind în calitate

Nu Oricum, cu pagina de prezentare nuoricum.ro, pune la dispoziție diverse echipamente. Regăsim folii profesionale, accesorii, inclusiv sistem de irigare prin picurare cu toate elementele sale componente, pentru a fi pus în funcțiune.

Un astfel de sistem, ce-i drept, costă mai mult decât alte variante. Totuși nu sunt deloc de neglijat avantajele majore. Vorbim despre un control mai bun al cantităților de apă consumate, dar și control al umidității din sere sau solarii – sunt excluse pierderile, apa ajunge direct la rădăcina plantei și intră în sol, fără să rămână picuri pe frunze, ce pot favoriza, pe fond de umiditate crescută, diverse boli, adesea cu transmitere rapidă.

Sistemul de acest gen, ce poate fi achiziționat  de la https://nuoricum.ro/, are dublu rol, fiind totodată util și pentru dispersia produselor fitosanitare, dacă este cazul. De asemenea, pot fi reglate intensitatea și volumul de lichid.

Foliile profesionale fac diferența

Totodată, atunci când vorbim despre sere și solarii vorbim despre un mediu controlat în care culturile ar trebui să aibă parte de maximum de confort pentru a-și maximima potențialul. Sunt obținute culturi sănătoase și timpurii. Foliile profesionale sunt o mare diferență aici între ce poate face un profesionist și ce face un amator. Asta pentru că în variante moderne există folii cu aditivi ce contribuie la crearea unui mediu optim pentru culturi.

De la Nu Oricum descoperim folii de acoperire, termice sau de mulcire. Spre exemplu, la foliile termice regăsim și mențiunea de antipicurare. Avantajul acestora este despre conținutul de aditivi IR prezenți în folie, care ajută la un randament crescut. Astfel, picăturile ce se formează alunecă spre margine și nu pe plante, cât să favorizeze un grad de umiditate prea mare. Aditivii pe care foliile le conțin permit sau nu luminii naturale să pătrundă, au efect de termicitate, sunt rezistente la UV și multe alte astfel de aspecte ce pot favoriza culturile.

Produsele de acest gen pot fi alese în funcție de lățimea necesară și lungimea optimă, conform cu tipul de seră sau solar. Sunt posibil de achiziționat și online, din cadrul paginii nuoricum.ro.

Astfel de investiții sunt grija față de ce se va întâmpla ulterior. Mai ales când scopul este de a obține culturi bogate ce se vor valorifica mulțumitor, astfel de investiții potenţiază scopul agricultorului.

Pentru comenzi, este de preferat să cereți consultanță profesională. 

Share