home CORUPTIE, POLITICA Tăriceanu, p’afarist: „Sigur că ştiu cât costa un bilet de autobuz: 3 lei” VIDEO

Tăriceanu, p’afarist: „Sigur că ştiu cât costa un bilet de autobuz: 3 lei” VIDEO

Share

Tăriceanu a vrut să arate că ştie (cât costă un bilet de autobuz în Bucureşti) şi a arătat exact că nu are nici cea mai mică idee.

Candidatul ALDE la Primăria Capitalei, Călin Popescu Tăriceanu, nu a ştiut să spună cât costă un bilet de autobuz.

El a fost întrebat la Digi24 care este costul unei călătorii, în contextul în care anunţa că unul dintre proiectele sale de candidat prevede gratuitatea transportului în comun, pentru descongestionarea traficului din Bucureşti.

„Dacă vrem să descongestionăm Bucureştiul, una din ideile mele, care poată să pară populistă la prima vedere, este să mergem spre transportul public gratuit, pentru că vom stimula oamenii să lase maşinile în parcare”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Apoi, moderatoarea emisiunii l-a întrebat dacă ştie cât costă un bilet de autobuz. ”Da, sigur că ştiu”, a replicat candidatul ALDE. La insistenţele moderatoarei de a spune preţul unui bilet, aspirantul la Primăria Capitalei a adăugat: ”Depinde de distanţa pe care mergi”.

Într-un final, a afirmat că o călătorie costă 3 lei, fiind corectat de moderatoare, care l-a anunţat că preţul este de 1,3 lei.

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu şi-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei, declarând că este nevoie de un proiect de amploare, de un proiect care să aibă viziunea necesară pentru dezvoltarea Bucureştiului în următorii 25-30 de ani. În opinia sa, Bucureştiul trebuie să devină marele Bucureşti, nu micul Paris.

Share