Dosarul Cristi Tabara agresor sexual redeschis

Share

Un judecator al Tribunalului Bucuresti a decis redeschiderea dosarului in
care realizatorul TV Cristi Tabara este acuzat de fiica fostei sale iubite ca ar fi agresat-o sexual.

acasa

Instanta a afirmat ca nu este de acord cu solutia Parchetului de neincepere a urmaririi penale in acest caz. Jurnalistul a spus ca decizia judecatorilor este surprinzatoare, deoarece “nu exista probe noi in dosar”.

Potrivit paginii electronice a Tribunalului Bucuresti, instanta a admis, in 29 iunie…

“plangerea formulata de petenta Bodnaru Ioana Alexandra, prin reprezentant legal Bodnaru Olivia Alina Gratiela in contradictoriu cu intimatul Tabara Sorel-Cristian. Desfiinteaza rezolutia 2279/P/2010 din 8 februarie 2011 a Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si trimite cauza la Parchet in vederea inceperii urmaririi penale”

Judecatorul urmeaza sa-si motiveze decizia, apoi cazul va fi redeschis. Acest lucru presupune si reaudierea partilor.

In februarie 2011, Parchetul Capitalei a decis neinceperea urmaririi penale in cazul lui Tabara, ce fusese acuzat de fiica fostei sale iubite ca ar fi agresat-o sexual. Realizatorul TV, care a fost audiat de politisti chiar in saptamana de dinaintea nuntii sale, a spus ca actiunea fetei este “o prostie cap-coada”.

Sambata, jurnalistul a declarat ca decizia judecatorului este “surprinzatoare din moment ce nu exista probe noi in dosar”, adaugand ca are “incredere in continuare in justitie si in Parchet (…) si in judecator, si in procuror”… tot pe HotNews

Share