Donald Trump și-a îngropat fosta soție pe un teren de golf

Share

Ivana Trump, prima soție a fostului președinte al SUA Donald Trump, a fost înmormântată lângă prima gaură a Clubului Național de Golf Trump, din New Jersey.

Potrivit codului fiscal din New Jersey, terenul care este dedicat unui cimitir este scutit de toate taxele, ratele și evaluările.

Conform codului, mormântul fostei soții a fostului președinte ar putea avea implicații fiscale pentru afacerea sa de golf, scrie Business Insider.

Locația mormântului Ivanei Trump, lângă prima gaură a terenului de golf de la Trump National Golf Club, din New Jersey, poate avea implicații fiscale pentru afacerea deținută de fostul președinte.

Ivana Trump, fosta soție a fostului președinte Donald Trump, este prima persoană despre care se știe că a fost înmormântată pe terenul de golf deținut de fostul preşedinte.

Conform codului fiscal din statul New Jersey, orice teren care este dedicat cimitirului este scutit de toate taxele, ratele și evaluările.

Companiile de cimitire sunt de asemenea scutite în mod special de la plata oricăror taxe imobiliare, rate și evaluări sau impozite pe proprietatea personală pe terenurile lor, precum și impozite pe afaceri, impozite pe vânzări, impozite pe venit și impozite pe moștenire.

Share