Dmitri Medvedev zgârie uşa la Kamala Harris-n curte

Share

Dmitri Medvedev, fost președinte al Rusiei, actual vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, se face că spune una, dar denotă că vrea altceva.

Dacă tot Putin nu mai are vreodată cea mai mică şansă să stea de vorbă cu Biden, încearcă Medvedev să o enerveze pe Kamala Harris. Inutil, desigur.

Medvedev spune că Moscova nu ar trebui să mai negocieze cu Washingtonul, în ce privește dezarmarea nucleară, și că ar trebui să aștepte până ce SUA „o să se târască înapoi la masa negocierilor”, relatează Reuters.

„Nu mai avem nici o relație cu Statele Unite, acum”, a scris Medvedev, pe Telegram.

„Relațiile noastre sunt la zero grade pe scala Kelvin. Nu mai avem nici un motiv să negociem cu ei, în acest moment. Ar fi rău pentru Rusia. Să vină să se târască înapoi singuri și să ne ceară să negociem cu ei”, a continuat fostul președinte și premier rus.

De la începutul invaziei rusești în Ucraina, Medvedev a început să se pronunțe tot mai vehement și să facă declarații din ce în ce mai bombastice, nişându-se pe segmentul de consumatori ai fostului politician extremist Vladimir Jirinovski, care a murit pe 6 aprilie.

Anterior, Medvedev a spus că îi va face să dispară pe „degenerații care vor moartea Rusiei”, i-a numit „fani ai lebărului, spaghetelor și broaștelor” pe liderii german, italian și francez care au vizitat Kievul și a amenințat frecvent cu utilizarea armamentului nuclear.

Share