home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Diaconescu a cerut in celula un pitic de gradina (Trombon)

Diaconescu a cerut in celula un pitic de gradina (Trombon)

Share

Dupa ce si-a uimit colegii de celula cu veverita impaiata adusa de acasa, Dan Diaconescu a solicitat autoritatilor din motive de confort mental un pitic de gradina si un set de batiste brodate cu initialele numelui sau.

FOTO: Trombon

Desi piticul de gradina nu poate fi considerat arma alba, el i-a fost refuzat, gardienii considerand ca un pitic de gradina poate deveni un motiv de disputa intre detinuti.

“Am mai avut anul trecut un pitic si a trebuit sa dublam garzile, nu putem sa ne mai riscam doar de dragul lui Diaconescu”, a marturisit gardianul personal al sefului OTV.

Afectat de situatie, Dan Diaconescu a inaintat o plangere la Parchet, prin care cere reevaluarea cererii de bunuri materiale in celula. Recursurile la refuzul de a i se da un pitic de gradina se vor judeca martea viitoare, magistratii Tribunalului Bucuresti aratandu-se insa sceptici fata de intreaga situatie.

“Faptul ca e figura publica nu inseamna ca i se poate acorda un pitic de gradina. Dup-aia ne vom trezi cu cereri de la toti detinutii. Nu mi se pare corect”, a declarat unul dintre procurori.

Avocatul lui Dan Diaconescu
a facut nenumarate plangeri impotriva actelor de refuz, insa pana in acest moment toate au fost in zadar.

Sursa: Trombon


citeste si:

Sute de vedete autohtone ameninta ca nu mai apar la TV, in semn de solidaritate cu Dan Diaconescu

Mai este OTV-ul al lui Diaconescu?

Dan Diaconescu va cumpara PROTV

Dan Diaconescu s-a casatorit cu Patruleasa

Dan Diaconescu se simte excelent dupa operatie

Share