home MASS MEDIA Demeter Andras: Ruxandra Săraru va fi consilierul meu (RV)

Demeter Andras: Ruxandra Săraru va fi consilierul meu (RV)

Share

Ruxandra Săraru, fostul director al Departamentului de Comunicare şi Marketing din SRR, va fi consilierul personal al lui Demeter Andras Istvan, şeful Radioului Public.

foto:  Reporter Virtual

fotoinfo: Ruxandra Sararu – “Demeter Andras este o personalitate în domeniul creării legislaturii culturale în România. Îşi doreşte să updateze Radioul Public la provocările mileniului 21, iar eu nu pot decât să-i fiu alături. Amândoi iubim Radioul şi amândoi avem personalităţi puternice”

Am bătut palma cu Ruxandra Săraru, dânsa este acum consilierul meu personal. Lucrurile s-au liniştit, este un om talentat, cu experienţă, are mulţi ani de radio în spate, iar aceste lucruri mă ajută în mandatul meu”, a declarat Demeter Andras Istvan.

citeste interviu Ruxandra Sararu: Am plecat din cauza impostorului Demeter Andras Istvan

Preşedintele-director general al SRR i-a propus funcţia de consilier personal Ruxandrei Săraru încă din vara anului trecut, când jurnalista a fost implicată într-un alt scandal, cel legat de bani încasaţi de la Realitatea-Caţavencu, deşi era sub contract tot cu SRR.

“Eu sunt un om care se ţine de cuvânt, i-am propus să mă consilieze încă din vară, de când cu povestea cu banii de la Vîntu. Important este că lucrurile s-au aranjat acum, eu mă cunosc bine, nu există acele nereguli pe care spunea Ruxandra Săraru că le va face publice, nici nu aş fi avut timp să le fac (râde, n.n.), aşa că eu cred că “dezvăluirile” promise nu au fost decât nişte fumigene”, a mai spus şeful SRR.

În acest moment, SRR lucrează la schimbarea Regulamentului pentru concursul care vizează un nou director pentru Comunicare şi Marketing.

“Încă lucrăm la noul Regulament, până la concurs vom avea pe cineva interimar. SRR mai lucrează la un document important, noi l-am numit POS – Priorităţi şi Obiective Strategice, un document creat pentru prima dată în istoria Radioului Public prin care urmărim schimbarea de paradigmă, pentru că mulţi dintre cei care vor să ne fie parteneri sau vor să pună undeva sigla SRR au rămas la concepţia că noi avem de unde, dă SRR-ul. Ei bine, trebuie să înţeleagă că în schimbul sponsorizării şi ei trebuie să ofere  cu adevărat ceva, nu să fie făcut totul pompieristic, ca până acum”, a spus Istvan.

Share