home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI De ce sunt nervoşi slugăii lui Felix Voiculescu?

De ce sunt nervoşi slugăii lui Felix Voiculescu?

Share

După ce Mircea Badea le-a făcut publice fotografiile şi adresele de e-mail, Narcisa Iorga, Gelu Trandafir, Dan Grigore şi Ioan Onisei spun că au primit ameninţări cu moartea.

IuliaSarbu
Mircea Badea verde de furie. Nu ştim de ce.

Am căutat şi nu am găsit nici măcar un jurnalist care să discute până în acest moment cu un avocat specialist în astfel de cazuri, care să încadreze juridic faptele celor de la Antena 3, în primul rând instigarea făcută de Mircea Badea.

• Click: Mircea Badea o face «vită» pe Narcisa Iorga, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului
• VideoNews: Cel mai scârbă de pe planetă mie îmi este de curvele virgine (Mircea Badea)

Cred că aceşti inşi sunt foarte panicaţi. Şi-au pierdut complet controlul. Nu înţeleg două lucruri:
1. cum îi mai lasă CNA să mai apară pe post pe aceşti infractori care îmi fac de râs meseria mea frumoasă şi nobilă?
2. ce se întâmplă de fapt, de sunt aceşti ipochimeni atât de nervoşi?

Pentru a doua întrebare, adaug că mi se pare nefiresc faptul că tu, Mihai Gâdea, şef de staţie tv, eşti atât de nervos şi agitat, încât îţi permiţi să îl faci pe preşedintele CNAS albie de porci ca la bodegă.

Un subiect de presă, indiferent care este el, indiferent cine e în studio şi ce spune, trebuie tratat cu calm şi echilibru. Băiatul acesta, Badea, este în pragul nebuniei. Are un sindrom paranoid în stadiu avansat, completat cu o puternică stare de nervozitate şi surescitare. Are comportament disociat. Cineva să-l lege, că umblă în libertate nestingherit. Urlă, spurcă, înjură, jigneşte, ameninţă, joacă piese de teatru şi iar urlă paranoid.

Când am fost în acelaşi studio, la Fabrica, la Realitatea, cu Cozmin Guşă şi el a început să bată câmpii cu gazul de la ruşi blablabla, eu ce trebuia să fac, că nu eram de acord cu el: să-mi scot pantoful şi să i-l arunc în cap?

Cu Bogdan Chirieac ce trebuia să fac? Să-i sparg paharul în cap? Dumnezeule, totuşi suntem oameni civilizaţi, avem şi alte tipuri de argumente…

Şi iată astfel încă o postare potrivită pentru subcategoria “Spagheteleviziunile care ne doare”…

NOTA: Cel mai tare mă enervează însă că, atunci când dau căutare pe Google Mircea, primul rezultat este Mircea cel Bătrân, al doilea Mircea Badea şi al treilea este Mircea Eliade. Ja la ţigănci, Mircea Badea, mucles, sacanaua, poate că din nuvela lui Eliade ieşi mai bun.

Share