home MASS MEDIA De ce o fi Cristian Tudor Popescu atat de agresiv

De ce o fi Cristian Tudor Popescu atat de agresiv

Share

Acum vreo câteva zile, întrebat de “Reporter virtual” cu privire la trecerea “Gândului” pe online, despre care se nimerise să scriu primul, Cristian Tudor Popescu a dat un răspuns agresiv:

„Nu am ce să comentez în legătură cu afirmaţiile acestui individ, acestui «Domn-Ştie Tot» al mass-media. Când vom avea ceva de anunţat, o vom face prin comunicate de presă”.

Am stat şi m-am întrebat de ce e Cristian Tudor Popescu atât de agresiv, mai ales că azi, Orlando, stăpânul destinelor Mediafax Group, deci şi al “Gândului”, confirmă oficial ştirea.

foto: Theologhia

Sigur că eu, unul, n-am fost un mare admirator al lui CTP niciodată. Însă probabil că omul nu are numai adulatori, deci tot nu văd de ce ar fi izbucnit, în momentul în care a aflat că am scris un lucru despre care ştia bine că e adevărat.

Nu-mi rămâne decât să presupun că nervii lui CTP vin de data asta din ceea ce mie mi se pare un simptom foarte interesant raportat la toată piaţa, dar el consideră o apocalipsă: trecerea “Gândul” pe online.

E drept că nu am cum să fiu laudativ faţă de proiectul iniţial al echipei CTP, cotidianul acela de hârtie “al ziariştilor”, cu mov, format mare şi cu un layout din deceniul al şaptelea al secolului trecut.

Însă asta e mai curând problema lui CTP decât a ziarului, despre care repet că a devenit, încet-încet, cel mai viu cotidian din România. E de urmărit, altfel zis, meciul care începe acum între HotNews.ro şi Gandul.infociteste tot pe Media lui Comanescu

Share