home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI De ce l-am reclamat pe Mircea Badea (Kiseleff)

De ce l-am reclamat pe Mircea Badea (Kiseleff)

Share
~Mircea Marian~

Am aflat, cu oarecare surprindere, că CNA chiar l-a amendat cu 10.000 de lei pe Mircea Badea, după ce am sesizat această instituție în legătură cu faptul că realizatorul emisiunii „În gura presei” a folosit expresii injurioase la adresa părinților mei.

foto: Kiseleff

Spun „cu oarecare surprindere”, pentru că mă așteptam ca Badea să primească cel mult un avertisment. Mă simțeam chiar un pic vinovat pentru faptul că am apelat la autoritatea statului, pentru a mă proteja de insultele unui coleg de breaslă, dar era o poveste peste care nu puteam trece.

Din partea mea, Badea nu are decât să spună ce vrea despre mine. Pot să mă apăr. Nu e nevoie ca la insulte să răspunzi tot cu insulte. Cea mai simplă metodă este să-l urmărești vreo trei sau patru emisiuni și după aceea să citezi din inepțiile pe care le spune.

Pur și simplu. Dar, acum, omul i-a amestecat în disputa pe care o are cu mine pe părinții mei, despre care a vorbit cu o vulgaritate inacceptabilă. Dealtfel, din monitorizarea CNA lipsește fraza cu care Badea și-a încheiat referirile la adresa alor ai mei: „Îmi sugi-n păsărica frate. Care-i treaba?”

În consecință, mă bucur că Badea a încasat-o. Știu că sunt patetic, dar nu puteam să tolerez ca argatul lui Voiculescu să arunce cu noroi în familia mea.

Share