De ce candidează Ionel Dancă în judeţul lui Marian Oprişan, poreclit “Portofel”

Share

Prezenţa şefului Cancelariei premierului Ludovic Orban, Ionel Dancă, pe lista PNL pentru alegerile legislative, a stârnit întrebări.

Liberalul Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului, anunță că va candida la alegerile parlamentare în județul Vrancea. Într-o postare pe Facebook, Dancă precizează că a ales să între în cursa electorală în județul din Moldova, pentru că vrea să termine ce a fost început, odată cu alegerile euoparlamentare, prezidențiale și locale: “Să învingem definitiv baronii PSD”.

“Candidez pentru Parlamentul României la Vrancea, alături de eroii care l-au eliminat pe baronul roșu Oprișan de la conducerea județului, Ion Ștefan și Cătălin Toma.

Mă întorc acasă în Moldova, pentru a deschide Vrancea și Moldova pentru investiții și dezvoltare. Candidez la Vrancea pentru a termina ceea ce am început la europarlamentare, prezidențiale și locale: să învingem definitiv baronii PSD care au ținut Vrancea și Moldova 30 de ani fără speranțe la o dezvoltare, care să ofere o oportunitate de a reuși în viață pentru fiecare.

Candidez acolo unde mă simt ca acasă, în organizația #PNLVrancea, alături de Ion Ștefan și Cătălin Toma și de toți membrii și prietenii PNL din Vrancea, cărora le mulțumesc pentru susținere și pentru încredere”, a scris Ionel Dancă, pe Faceboook, conform Ziare.com.

Share