home EVENIMENT, POLITICA De ce candidează Ionel Dancă în judeţul lui Marian Oprişan, poreclit “Portofel”

De ce candidează Ionel Dancă în judeţul lui Marian Oprişan, poreclit “Portofel”

Share

Prezenţa şefului Cancelariei premierului Ludovic Orban, Ionel Dancă, pe lista PNL pentru alegerile legislative, a stârnit întrebări.

Liberalul Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului, anunță că va candida la alegerile parlamentare în județul Vrancea. Într-o postare pe Facebook, Dancă precizează că a ales să între în cursa electorală în județul din Moldova, pentru că vrea să termine ce a fost început, odată cu alegerile euoparlamentare, prezidențiale și locale: “Să învingem definitiv baronii PSD”.

“Candidez pentru Parlamentul României la Vrancea, alături de eroii care l-au eliminat pe baronul roșu Oprișan de la conducerea județului, Ion Ștefan și Cătălin Toma.

Mă întorc acasă în Moldova, pentru a deschide Vrancea și Moldova pentru investiții și dezvoltare. Candidez la Vrancea pentru a termina ceea ce am început la europarlamentare, prezidențiale și locale: să învingem definitiv baronii PSD care au ținut Vrancea și Moldova 30 de ani fără speranțe la o dezvoltare, care să ofere o oportunitate de a reuși în viață pentru fiecare.

Candidez acolo unde mă simt ca acasă, în organizația #PNLVrancea, alături de Ion Ștefan și Cătălin Toma și de toți membrii și prietenii PNL din Vrancea, cărora le mulțumesc pentru susținere și pentru încredere”, a scris Ionel Dancă, pe Faceboook, conform Ziare.com.

Share