Daniel Suciu, deputat PSD: “În funcție de interesul politic, ne bucurăm și juisăm, când un coleg de politică este făcut praf”

Share

Discurs agramat al deputatului social-democrat de Bistrița, Daniel Suciu, la dezbaterea din Parlament, privind modificarea Regulamentului Camerei Deputaților.

Este vorba despre includerea unor prevederi, care interzic transmisiile live, în afara perimetrului arondat fiecărui grup parlamentar.

În încercarea de a sublinia că acțiunile agresive ale liderului AUR, George Simion, îi bucură pe unii parlamentari, Suciu și-a acuzat colegii că „juisează” (conform DEX: „a simți plăcerea sexuală maximă, a avea orgasm”).

„Când în funcție de interesul politic ne bucurăm și juisăm când un coleg de politică este făcut praf, să nu ne mirăm că am ajuns aici…”, a perorat Suciu, de la tribuna Parlamentului.

El și-a continuat discursul, rostind și alte ciudățenii, cum că deputații „sunt buni sau răi ”și că ”spectacolul pe care-l fac ajunge la oameni”, motiv pentru care „nu acesta este spectacolul pe care trebuie să-l dăm”.

„Nu este în regulă, nicio extremă, n-o putem legifera, bunul simț… nu avem cum. Dar în schimb, putem să ne aducem aminte cu toții că suntem în Parlamentul României, buni sau răi, cum suntem, spectacolul pe care noi îl facem ajunge la oamenii care au avut încredere în noi. Și nu acesta este spectacolul pe care trebuie să-l dăm”, a mai transmis deputatul bistrițean.

Încheierea discursului său – pe care a avut grijă să-l posteze și pe contul de facebook – vine cu următoarea explicație:

„Eu, PSD-ul, PNL-ul, minoritățile și UDMR-ul nu mai dorește să sărim calul, și da, PSD va vota aceste modificări, și da, este nevoie de ele și da, oamenii se uită la noi pentru acest spectacol penibil și noi vrem să-l oprim”.

Share