home CORUPTIE, POLITICA Dăncilă, puternic admonestată la Focşani de un pensionar: “Hoţii!”

Dăncilă, puternic admonestată la Focşani de un pensionar: “Hoţii!”

Share

Viorica Dăncilă a fost astăzi în fieful liderului PSD Vrancea, Marian Oprişan, la Focşani, la Festivalul Viei şi Vinului. Împreună cu Oprişan, Dăncilă a vizitat standurile cu licoare bahică, sub privirile curioşilor, jurnaliştilor, oficialilor locali, aşa cum se poate constata în poza făcută de Monitorul de Vrancea, oficiosul preşedintelui CJ Vrancea.

Datele vizitei sale oficiale la Focşani au rămas necunoscute presei până în momentul apariţiei, aşa cum notează Ziarul de Vrancea. La eveniment, a avut loc şi un incident neplăcut pentru prim-ministru.

Focşănean către Viorica Dăncilă: “Faceţi legi pentru toţi, nu pentru hoţi!”

Un pensionar focşănean a început să o admonesteze şi i-a strigat “Faceţi legi pentru toţi, nu pentru hoţi! Hoţii! Hoţii”. Viorica Dăncilă a fost ironizată de un vrâncean, pentru păţania de ieri, din judeţul Neamţ, când a vrut să iasă din elicopter şi s-a lovit cu capul de pragul de sus al uşii acestuia”.

Evenimentul este demn de uat în seamă, pentru că de aproape 30 de ani nici runza nu a mişcat în faţa PSD în capitala Vrancei, unde fostul partid comunist a împărăţit.

Share