home CORUPTIE, EVENIMENT, POLITICA Ministerul Justiţiei are două protocoale încheiate cu SRI

Ministerul Justiţiei are două protocoale încheiate cu SRI

Share

Asociaţia Forumul Judecătorilor din România a precizat duminică, într-un răspuns primit de la Ministerul Justiţiei, că Ministerul Justiţiei are încheiate două protocoale clasificate cu Serviciul Român de Informaţii.

UPDATEToader: “Verificăm de cine şi în ce condiţii au fost semnate două protocoale clasificiate dintre Ministerul Justiţiei şi SRI” – conform Agerpres. Demnitarul uită să spună şi că a folosit existenţa acestor protocoale ca argument în faţa oficialilor europeni.

Acum, înţelegem, punând cap la cap, că ştia, dar nu ştia cine a fost nesimţitul dinaintea lui, că nu-i convenea, pentru că era ilegal, dar că nu a avut nici un fel de scrupule atunci când a fost vorba să folosească asta ca argument forte în faţa oficialilor UE. Ăsta e omul. Acaracterial.

Ministerul Justiţiei luptă în secret împreună cu SRI pentru combaterea terorismului

“La nivelul Ministerului Justiţiei există două protocoale clasificate încheiate între Ministerul Justiţiei şi Serviciul Român de Informaţii. Primul protocol de colaborare încheiat exclusiv pe problema Prevenirii şi Combaterii Terorismului.

Al doilea protocol reprezintă organizarea şi funcţionarea Sistemului Naţional de Prevenire şi Combatere a Terorismului”, precizează Ministerului Justiţiei în răspunsul transmis Asociaţiei.

Ministerul Justiţiei adaugă că, având în vedere caracterul nepublic al unor astfel de documente, informaţiile din acest domeniu sunt exceptate de liberul acces al persoanelor. Tudorel Toader nu a eplicat însă niciodată de ce trebuie să fie public protocolul dintre SRI şi DNA.

Poate ca să afle făptuitorii de fapte de corupţie cum să se ferească de braţul legii.

Share