home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Dana Grecu (Chera) pleacă de la Antena 3. Şobolanii părăsesc corabia!

Dana Grecu (Chera) pleacă de la Antena 3. Şobolanii părăsesc corabia!

Share

Dana Grecu, acum nume de familie Chera, una dintre vedetele Antena 3 în perioada în care postul s-a remarcat prin atacuri dezlănţuite împotriva justiţiei şi a DNA, anunţă că nu se mai întoarce în subordinea lui Mihai Gâdea.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Într-un interviu pentru Pagina de Media, Dana Grecu sugerează că nu i-a fost deloc bine în perioada în care Antena 3 îi linsa pe toţi cei care susţineau lupta anticorupţie şi DNA. „Nimeni nu e deţinătorul adevărului absolut”, tine să sublinieze fosta realizatoare.

„Pe mine Antena 3 m-a stors de energie. Au fost vremuri foarte grele. Le-am făcut faţă ca ziarist, dar au lăsat urme în omul Dana Chera.

Nimeni nu e deţinătorul adevărului absolut. Dumnezeu. Nu regret nimic, n-o să vorbesc urât despre nimeni dar simt să fac altceva.

După o anumită vârstă şi după o perioadă de pauză, te detaşezi de părticica ta şi poţi vedea tabloul. Iar tabloul care se vede acum este unul cu foarte multe patimi, cum spuneam, din toate părţile. Mi-am dat seama că nu mai pot face asta”, a declarat Chera.

Ea spune că acum aşteaptă oferte pentru o nouă slujbă.

„Deocamdată am un blog, pe care scriu şi, totodată, analizez ofertele care îmi vin în această perioadă”, a mai spus Chera.

Dana Chera a anunţat în urmă cu doi ani că intră în concediu de maternitate.

Share