Fură startul. Afişe electorale PSD în centrul oraşului Piatra Neamţ

Share

Mai multe mesaje sub sigla PSD au aparut, joi, pe un cub amplasat in centrul orasului Piatra-Neamt, în plin regat al baronului dragnist Ionel Arsene.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Presedintele PSD Piatra-Neamt, organizatie careia ii apatin afisele, sustine ca acestea nu contin mesaje electorale, ci „mesaje politice”. Neamt este condus de baronul Ionel Arsene.

Reprezentantii primariei sustin ca nu se incalca nicio reglementare locala sau nationala.

„Există în Piatra-Neamţ o serie de restricţii referitoare la afişajul electoral, dar acesta este interzis doar în anumite zone. În acest caz, nu considerăm că se încalcă vreo prevedere locală în acest sens”, a transmis Gabriel Muraru, purtătorul de cuvânt al Primăriei Piatra-Neamţ.

La rândul lor, reprezentanţii PSD susţin că acestea nu conţin mesaje electorale, ci mesaje politice.

„Exact cum aţi văzut pe cub, sunt mesajele noastre ca şi organizaţie. Face parte din programul organizaţiei PSD Piatra-Neamţ. Citiţi acolo, ceea ce vedeţi, ceea ce ne dorim, noi, ca şi organizaţie”, a spus Florentina Moise, preşedintele PSD Piatra-Neamţ.

Alegerile locale ar urma sa aiba loc, cel mai probabil, in data de 14 iunie, a precizat, luni, premierul Ludovic Orban.

„Primarii m-au intrebat cand estimez ca vor fi organizate alegerile locale si am raspuns ca, cel mai probabil, in data de 14 iunie. Am si prezentat argumentele: pe 31 mai si pe 7 iunie, fiind sarbatori, Rusaliile, ar fi o impietate sa organizezi alegerile cand sunt sarbatori crestine. Asa ceva nu se face. Atunci, termenul de 24 mai este un termen din scurt, asa ca cel mai probabil va fi data de 14 iunie”, a declarat Ludovic Orban.

Share