home CORUPTIE, POLITICA Dan Ştefan Spînu, magistrat membru AMR, candidează pentru PSD în baronatul Olguţei

Dan Ştefan Spînu, magistrat membru AMR, candidează pentru PSD în baronatul Olguţei

Share

Legăturile existente între PSD şi magistraţi corupţi de casă ies acum la vedere. Cazul lui Dan Ştefan Spînu este exemplar.

Lia Olguţa Vasilescu a anunţat că vicepreşedintele Asociaţiei Magistraţilor din România, judecătorul Dan Ştefan Spînu, s-a înscris în PSD şi va candida pe listele partidului, pentru un post de consilier local în Craiova.

AMR a susţinut de numeroase ori poziţiile PSD în privinţa Justiţiei.

„Vicepreşedintele Asociaţiei Magistraţilor din România, judecătorul Dan Ştefan Spinu, s-a alăturat echipei Partidului Social Democrat şi candidează pentru funcţia de consilier local al municipiului Craiova.

Fost preşedinte al Judecătoriei Craiova, fost magistrat la Tribunalul Dolj şi Curtea de Apel Craiova, cadru universitar la Facultatea de Drept Nicolae Titulescu din cadrul Universităţii din Craiova, Dan Ştefan Spinu îşi va aduce contribuţia în administraţia publică locală prin vastă experienţă profesională juridică.

Ne bucurăm să primim în echipa noastră un om deosebit şi recunoscut la nivel naţional pentru meritele sale atât din mediul academic, cât şi din domeniul Justiţiei!”, a scris Olguţa Vasilescu, pe Facebook.

AMR este condusă de judecătoarea Andreea Ciucă. AMR, alături de Uniunea Naţională a Judecătorilor din România (UNJR), condusă de Dana Gîrbovan, şi de Asociaţia Judecătorilor pentru Apărarea Drepturilor Omului (AJADO), condusă de Florica Roman, a avut numeroase atitudini publice, în care a susţinut poziţia PSD privind Secţia Specială, dar şi alte măsuri luate de precedenta guvernare a PSD.

Share