home CORUPTIE, POLITICA Codrin Ştefănescu e jenat că a lucrat pentru PSD nouă ani

Codrin Ştefănescu e jenat că a lucrat pentru PSD nouă ani

Share

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, anunţă că îi este ruşine că a lucrat pentru PSD, în ultimii nouă ani.

„Niciodată nu a fost PSD într-o situaţie atât de penibilă şi atât de securistoidă ca azi! Iar membrii PSD tac şi suportă”, afirmă Ştefănescu.

„Ordinul dat lui Ciolacu este să nu introducă încă moţiunea de cenzură. Ordinul dat lui Ciolacu este să se prefacă că regretă pierderile imense suferite de PSD prin plecarea a sute de primari. Ordinul dat lui Ciolacu este să nu accepte candidatura lui Eugen Teodorovici, pentru că va ieşi prăpăd la Congres.

Ordinul dat lui Ciolacu este să-şi facă o echipă aprobată de şefii cei mari de sus. Niciodată nu a fost PSD într-o situaţie atât de penibilă şi atât de securistoidă ca azi! Iar membrii PSD tac şi suportă, iar mie mi-e jenă că am coordonat organizarea partidului în ultimii 9 ani! Punct”, a scris Ştefănescu, pe Facebook.

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că pe 17 august va fi depusă moţiunea de cenzură.

”Domnule Orban, încă prim-ministru al României, doamnelor şi domnilor, un haos imens, o economie pusă la pământ şi cu şomaj galopant. Asta e România după 9 luni de guvernare liberală. O ţară în derivă condusă de un Guvern cu zero credibilitatea, un Guvern în care miniştrii se contrazic unii cu ceilalţi.

Aţi scăpat total situaţia de sub control, aţi eşuat în gesitonarea pandemiei, în relansarea economiei. Acestea sunt rezultatele guvernării PNL”, a afirmat Marcel Ciolacu, la dezbaterea din Parlament privitoare la deschiderea şcolilor şi organizarea alegerilor.

Share