Dan Ilie Morega, prins iar la volan, fără permis, internat la Psihiatrie

Share

Dan Ilie Morega, fost prefect de Gorj, a fost internat la psihiatrie după ce a fost prins a patra oară conducând fără permis.

Dan Ilie Morega, fost prefect de Gorj, prins pentru a patra oară la volan având permisul retras din motive medicale, a fost audiat, luni seară, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), fiind, ulterior, internat la o unitate medicală de specialitate, conform Agerpres.

Dan Ilie Morega, prins iar la volan, fără permis, internat la Psihiatrie

Dan Ilie Morega, în vârstă de 78 de ani, a fost depistat, luni după-amiază, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei din municipiu, având permisul retras.

Citeşte şi: Dan Ilie Morega, condamnat la închisoare cu suspendare

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană al cărei permis de conducere a fost retras, conform G4Media.

În urma probatoriului administrat în cauză, el a fost internat la o unitate medicală de specialitate, în vederea efectuării unei expertize psihiatrice.

Citeşte şi: O structură ganglionară de grupuri infracţionale

Fostul prefect de Gorj are permisul retras din data de 6 februarie, din motive medicale. El a fost prins de trei ori conducând în judeţul Gorj, cu permisul retras, şi o dată în judeţul Mehedinţi.

Share