Marcel Ciolacu spune că Iohannis şi Orban sunt suboameni

Share

Seria de declaraţii publice extreme revoltătoare făcute de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, continuă în ritm de periniţă. La Revelion, vor fi deja obosiţi rupţi.

Marcel Ciolacu a reacționat cu un val de invective, după videoconferința pe care Klaus Iohannis a avut-o cu prefecții. El i-a catalogat drept inconștienți, iresponsabili și suboameni pe Iohannis și Orban.

„Doi inconștienți care proclamă triumfători victorii, acolo unde au doar înfrângeri! Iohannis și Orban au pierdut lupta cu virusul, dar continuă să ascundă senini mizeria sub preș.

În ziua în care România numără din nou peste 10 mii de cazuri și record de pacienți la ATI, președintele și premierul le spun românilor că măsurile de stăvilire a virusului, noaptea, în parcuri, sau pe trotuarele din fața piețelor, unde i-au aruncat pe producători, dau – iată! – rezultate.

Iohannis și Orban sunt complet rupți de realitate! Care rezultate?! Că oraș după oraș cedează neputincios în față virusului… Primarii din orașele devenite focar cer disperați ajutor. Medicamente în spitale nu sunt. Oamenii se sting, așteptând un loc la ATI. Teste nu fac așa cum ar trebui.

Iar pentru toate președintele României spune că de vină e doar comunicarea suboptimală. Nu! De vină este subumanitatea voastră iresponsabilă și insuportabilă! Pentru o mână de voturi, inconştienţilor! O să primiți ce meritați pe 6 decembrie!”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Share